Glary Utilities Pro 3.3 – licenta GRATUITA un an

Glary Utilities Pro – o arma precum un cutit elvetian in materie de optimizare a sistemelor, potrivit atat pentru incepatori cat si pentru utilizatorii experimentati. Glary Utilities Pro ofera numeroase intrumente de sistem, puternice si usor de folosit, pentru a repara, a accelera si a proteja computerul dvs.

Va permite sa stergeti fisiere de sistem alterate, dar si registrii invalizi sau istoricul accesarilor la internet. Puteti administra si sterge suplimentele navigatorului, poate analiza uzura spatiului discului si poate gasi fisierele duplicate. Puteti deasemenea sa vizualizati si sa administrati extensiile shell instalate, sa criptati fisierele pentru acces si utilizare neautorizata, sa impartiti fisiere mari intr-unele mai mici si mai usor de manevrat pentru ca apoi sa le reuniti.

glary utilities pro gratuit

Mai mult, Glary Utilities Pro include optiuni de optimizare a memoriei, poate sa gaseasca, sa repare sau sa inlature scurtaturile Windows alterate, sa administreze programe care pornesc o data cu Windows-ul si sa dezinstaleze programe. Alte caracteristici includ gasirea in siguranta a fisierelor, un sistem de gasire a directoarelor goale si multe altele.

Caracteristicile Glary Utilities Pro:

* Monitorizare automata si periodica;
* Optimizeaza, curata si mareste viteza sistemului Windows;
* Va protejeaza intimitatea si securitatea sistemului
* Blocheaza spyware, troiani, adware, etc.;
* O interfata simpla, rapida si prietenoasa
* Utilitati cuprinzatoare pentru a mari viteza computerului dvs.
* Suport Windows 7

Programul poate fi descarcat si utilizat GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://download.glarysoft.com/gu3setup.exe

Instalati produsul, apoi apasati butonul “Upgrade now”. Codul de inregistrare pentru versiunea profesionala este deja completat, voi trebuie doar sa introduceti numele si sa apasati OK.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Glary Utilities Pro 3.3 – licenta GRATUITA un an”

 1. Bogdan

  Foarte bun programul, ambele versiun sunt exceotionale. Am avut acum cativa ani versiunea Pro cu licenta de la Softpedia.

 2. vecinul

  o arma precum un cutit elvetian > chestia asta cu iataganul….m-a dat pur si simplu pe spate ! Tine-ma sa nu lesin ….

 3. parmalat

  Eu am primit licența pe viață din câte am înțeles, am licență obținută tot așa la o versiune mai veche, la care scrie că expiră NEVER, am băgat codul și… merge și la această versiune. Să nu trebuiască să plătesc la Upgrade? Frumos din partea lor!

 4. daniel

  este mai bun ca tune-up 2013 ?
  se merita sa trec la asta?

Leave a Reply