BullGuard Premium Protection – Solutie completa si complexa de protectie

bullguard premium protectionIn aceasta perioada in care furtul identitatii online este in crestere si pericolele de pe o retea sociala sunt din ce in ce mai multe, BullGuard anunta lansarea produsului BullGuard Premium Protection – o solutie completa si complexa impotriva amenintarilor informatice de orice fel.
BullGuard Premium Protection vine cu serviciu de monitorizare online 24/7 pentru ca tu sa fii sigur ca datele tale personale sunt protejate de hotii cibernetici, si copiii tai de strainii rau intentionati.

Noile functii incluse sunt:

Protectia identitatii – Iti inregistrezi pur si simplu username-ul, parola, adresa de email si cea de acasa, telefonul si orice alta informatie doresti sa protejezi iar functia de protectie BullGuard va scana intreg spatiul web, inclusiv retelele sociale pentru a descoperi daca datele tale apar pe net.
Cand una din datele tale personale sunt facute publice online, esti alertat prin email si SMS si primesti sfaturi pentru a minimaliza pierderile.
Functie disponibila doar cetatenilor din SUA si Marea Britanie.

Protectia retelelor sociale – O unealta deosebit de utila pentru parinti, o aplicatie draguta de Facebook pentru copii. Fara a fi sacaitoare, functia Social Media Protection te alerteaza in momentul in care detecteaza activitati potential periculoase pe contul de Facebook al copiilor.

25 GB de backup online – Acum iti poti securiza datele din PC pastrandu-le “in cloud”, adica online. Avand la dispozitie 25 GB spatiu de stocare, ai spatiu suficient pentru poze, fisiere, muzica etc. Si le poti distribui cu usurinta prietenilor, datorita functiilor integrate.

Descarca si testeaza gratuit timp de 30 de zile noul produs BullGuard Premium Protection: https://www.bullguard.com/products/bullguard-premium-protection.aspx

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “BullGuard Premium Protection – Solutie completa si complexa de protectie”

 1. io

  din greseala nu ar merge serialul de la BullGuard Internet Security ?

 2. Nelu B

  De fapt e vre-o diferenta fata de Bull Guard security? o versiune noua? Am inteles , protectia identitatii nu merge decat in GB si USA. Deci ar arata atunci ca Bull Guard Internet Security

 3. io

  am instalat de curiozitate cu cheie de la promotia BullGuard Internet Security 10. Se poate instala dar e IS, nu Premium.

 4. Nelu B

  Am instalat BullGuard Premium test 30 de zile. Nu merge cheia de la Internet security. In rest este identic cu internet security, (plus optiunea mentionata de Radu, protectia identitatii care functioneaza numai in USA si Anglia)

Leave a Reply