F-Secure Internet Security 2014 Beta a fost lansat

A fost lansata versiunea 2014 a produsului F-Secure Internet Security. Aflata momenta in stadiul de testare Beta poate fi descarcata si evaluata de oricine se inscrie pe site-ul oficial.

Principala noutate vizibila este interfata grafica schimbata. In plus, DeepGuard a ajuns la versiunea 5 ce poate detecta si bloca incercarile de a exploata vulnerabilitatile din programele instalate.

f-secure 2014 beta

Iata lista completa a modificarilor aduse:

 • HTTPS Support – Online Safety now supports also sites served through HTTPS thus being able to display rating icons and block pages when operating through HTTPS sites.
 • Revamped User Interface – The interface is going through a complete makeover. You may still see some old windows, but those will be changed soon.
 • Gaming mode – Gaming mode makes sure you have all the resources available for your game and no popups or alerts will interrupt your gaming experience.
 • Deepguard 5 -DeepGuard 5 introduces an exploit interception module that recognizes and blocks attempts to exploit vulnerabilities in installed programs, preventing malware infection.

Pentru a descarca noul F-Secure Internet Security 2014 Beta accesati:
https://www.f-secure.com/en/web/labs_global/internet-security-2014-beta

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “F-Secure Internet Security 2014 Beta a fost lansat”

 1. Cristi S.

  Cine poate sa dea o parere personala de acest soft?

 2. cuculea

  Ce pot sa spun despre actuala versiune de F-Secure INTERNET SECURITY (deci cand zici INTERNET SECURITY clar zici si firewall propriu) este ca, se foloseste de firewall-ul din Windows…deci, pentru mine, dezamagire maxima. Plus ca veriunea actuala este extrrem de saracacioasa in configurari. Personal nu m-a incantat, in schimb am auzit ca sta destul de bine la detectie si prevenire.

 3. red

  Da se pare ca foloseste firewall-ul din Windows,(am mai spus asta intrun comentariu aici, dar nu a aparut,)
  Nu este decat o teapa de 20 de euro, made in germani(zici ca sunt romani,oare nu o fi cumprat de bitdefender?)

 4. Shakalu

  Aceasta Solutie este extrem de buna! Se integreaza cu Firewall-ul din Windows si de aceea ocupa foarte putine resurse, este destul de light, in comparatie cu alte solutii. Pt a vedea cat de bun este firewall-ul, el poate fi testat cu anumite tool-uri de pe siteuri externe. Antivirusul de asemenea este unul de top, folosind inclusiv motorul BD.

  Luati-l cu incredere!

Leave a Reply