Operatiunile de business ale Kaspersky Lab in Romania si Bulgaria se integreaza in regiunea est europeana

Kaspersky Lab anunta modificari la nivelul organizarii regionale, operatiunile de business din Romania si Bulgaria fiind integrate in regiunea est europeana, acestea fiind coordonate direct din Kiev.

„Eficientizarea operatiunilor regionale si colaborarea directa cu distribuitorii nostri locali este un pas logic pentru Romania, aceasta reprezentand cea mai buna si mai rapida cale de a ne adresa clientilor din sectorul corporate”, a spus Andrey Slobodyanik, Kaspersky Lab Managing Director for Eastern Europe. „In ceea ce priveste segmentul utilizatorilor individuali, majoritatea produselor noastre de acest tip sunt comercializate online, astfel incat ne adaptam operatiunile pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor si tiparelor lor de consum.”

Teodor Cimpoesu, fostul Country Manager Kaspersky Lab Romania si Bulgaria paraseste compania dupa 10 ani de succes, initiind doua proiecte personale in domeniul securitatii IT si in sectorul adiacent al comertului exterior si business intelligence.

„Echipa noastra locala, condusa de catre Teodor Cimpoesu, a contribuit semnificativ la dezvoltarea pietei si a amprentei companiei in Romania”, spune Andrey Slobodyanik. „Dorim sa ii multumim lui Teodor pentru toate eforturile depuse si pentru activitatea din ultimii zece ani in care a fost membru al echipei Kaspersky Lab si ii uram mult succes in noile proiecte.”

„A fost un privilegiu pentru mine sa contribui la activitatea Kaspersky Lab in Romania si sa vad compania crescand si dezvoltandu-se pe piata locala”, a spus Cimpoesu. „Piata din Romania a ajuns la un nivel de maturitate, cu parteneriate importante de distributie care functioneaza foarte bine si sunt increzator ca aceste proiecte start-up vor beneficia de expertiza mea profesionala si de management. Sunt genul de persoana potrivita pentru proiecte de tip start-up si ma bucur ca planurile mele personale au coincis cu strategia companiei.”

Bucurestiul ramane un centru important pe harta globala a Kaspersky Lab, tinand cont de faptul ca echipa globala de cercetare si analiza (GReAT) va fi coordonata din Romania, de catre Costin Raiu. Compania planuieste sa isi extinda laboratorul de cercetare si dezvoltare din Bucuresti pe parcursul lui 2013, punand accent pe crearea de tehnologii inovatoare pentru protectie impotriva malware-ului si de servicii de threat intelligence.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply