Inscrierea in directoarele web te pozitioneaza mai sus in cautarile Google

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate in clasificarea site-urilor, structurate pe categorii si subcategorii destinate sa acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.

Folosind aceste directoare web, fie ca esti persoana fizica sau juridica ai posibilitati multiple de a dezvolta noi parteneriate pe termen mai lung sau mai scurt.

Directoarele web sunt una dintre cele mai eficiente resurse de link building. Pentru a ajunge pe primele pozitii in Google, un site are nevoie de cat mai multe link-uri catre el. Aceste link-uri se pot obtine printr-o simpla inscriere in directoare web.
Un aspect important pentru a obtine beneficii cat mai mari este ca linkul tau sa fie dofollow (care transmite page rank-ul).

Cum se face inscrierea corecta intr-un director web? In primul rand inscrierea in directoare web trebuie facuta manual. Daca veti folosi programe automate sau semi-automate riscati ca site-ul sa nu fie inscris corect respectiv ca site-ul sa nu fie aprobat/afisat in directoarele web.

Practic, daca veti inscrie intr-o singura zi site-ul in 200 de directoare web validarea si afisarea site-ului, respectiv indexarea link-ului trimis de director catre site-ul inscris poate dura intre 2 zile si 4-5 saptamani, astfel link-urile catre site se obtin in decursul unei luni. In concluzie inscrieti corect si manual, Google nu va penaliza site-ul dumneavoastra.

Pentru site-urile romanesti recomandam atat inscrierea in directoare web romanesti ce sunt mai relevante datorita extensiei domeniului “.ro” cat si inscrierea in directoare straine in urma careia veti obtine link-uri mult mai puternice din partea unor site-uri cu vechime si page rank foarte mare.

PROMOdesk.ro ofera servicii profesioniste de promovare si publicitate online. Exista doua pachete, cel ce include 306 directoare web romanesti si ofera inscriere si afisare pe viata fara link-uri reciproce, backlink-uri valoroase cu transfer de page rank, rapoarte de inscriere detaliate + factura fiscala. In plus, lista de 306 directoare romanesti acopera 90% din directoarele romanesti perfect functionale ce nu cer schimb de link-uri.

Al doilea pachet include 374 de directoare web straine.

Toate directoarele web sunt verificate saptamanal, iar inscrierea se realizeaza manual prin operatori umani si rapoarte de inscriere detaliate. Ai posibilitate de plata prin SMS, Card Bancar, Op, Transfer Bancar, Paypal sau Cash la orice caserie BCR.

Majoritatea site-urilor trimit mail de confirmare pentru validarea anuntului, operatorul PROMOdesk facand si aceasta munca pentru dumneavoastra, completand in formularul de pe directoarele unde inscriu site-ul dumneavoastra adresa sa de e-mail de tipul abcd@promodesk.ro, adresa dumneavoastra de e-mail fiind introdusa la datele de contact;

Poti inscrie site-ul tau in mai putin de 60 de secunde in 306 directoare web romanesti. Completezi formularul foarte simplu, selectezi metoda de plata si in 4-6 zile lucratoate site-ul tau este afisat pe cele 306 directoare web romanesti, scutind timp pretios si o munca foarte obositoare;

Nu in ultimul rand, inscrierea se face pe termen nelimitat mai exact “pe viata” pe marea majoritatea a site-urilor, astfel beneficiind de promovare pe termen lung fara a fi necesara plata vreunui abonament sau taxe lunare;

Acceseaza acum PROMOdesk.ro si incepe sa-ti dezvolti site-ul !!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Inscrierea in directoarele web te pozitioneaza mai sus in cautarile Google”

 1. Gigi

  Content is everything.

 2. FaqTak

  Buna ziua.
  M-am infectat cu niste virusi de care numai pot sa scap. Am ca antivirus Bitdefender Total Security 2013. Si m-am infectat, mi-a gasit 19 virusi pe care i-a detectat si ia sters. Ca sa fiu sigur ca i-a sters am instalat si superantispyware, asa ca mi-a gasit vreo 102 fisiere. txt infectate. De fiecare data cand scanez cu superantispyware imi gaseste fisiere .txt infectate.
  Ce sa fac, am documente si softuri inportante in pc, nu pot sa formatez tot si sa reinstalez Windows-ul, de aceea mi-am cumparat si licineta Bitdefender.
  Astept raspunsuri. Multumesc!

  1. Gigi

   Bitdefender iti mai gaseste ceva? Ce iti gaseste Superantispyware sunt de obicei cookies care reapar dupa o simpla navigare pe net si sunt inofensivi.

   1. FaqTak

    Da si cu Bitdefender mereu cand scanez imi gaseste tot felul de cookies.
    Am scanat complet si cu Dr. Web cureit care nu mi-a gasit nimic.
    Cu ce sa mai scanez?
    https://tinypic.com/view.php?pic=2u8jd08&s=5

    1. FaqTak
     1. Gigi

      Nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Poti scana si cu Malwarebytes Anti-Malware actualizat.

 3. Fărcaş Gelu Dănuţ

  Advertorial, nu? 😉

 4. Alexandru Ionut

  Sa vezi ce o sa mai urce in cautari cu link-urile astea din articol :D. Prea agresiv adv.

 5. Mihai Ioan

  Adevarat alex…dar pana la urma..fiecare isi cauta linkuri prin orice metoda:))

 6. Mihai

  Salut,

  Ti-am urmat sfatul si mi-am inscris site-ul. Sper sa aibe ceva rezultate. Alte sfaturi pentru cresterea pozitiei in google?

  Numai bine,

Leave a Reply