Symantec va concedia 1700 de angajati

nullSymantec ar putea concedia cel putin 1700 de angajati in orice clipa, conform unui raport publicat de AllThingsD.

Gigantul american de securitate va taia 8% din numarul de angajati la nivel global in doua faze, 1000 de disponibilizari in aceasta luna si inca 700 in iulie.

Aceasta veste nu este o surpriza foarte mare, deoarece Symantec a anuntat strategia de reorganizare inca din luna ianuarie, in timpul anuntului asupra raportului financiar al ultimului trimestru.

Castigurile Symantec au fost chiar mai bune decat se astepta, conform spuselor CEO-ului Steve Bennett, care a declarat in luna mai ca la nivelul companiei s-a inregistrat un start foarte bun in noul an fiscal.
A reiterat de asemenea ca Symantec va oferi mai putine produse, pentru mobilitate si securitate, specificand ca aceasta va include o reducere cu 30-40% din pozitiile de management in companie.

Un reprezentant Symantec nu a confirmat, nici infirmat cifra de mai sus, oferind urmatoarea declaratie oficiala:

“Symantec is in the midst of a company-wide transformation. As part of this effort, we are engaged in a company-wide reorganization. As a result, some positions are being eliminated. This action is a reflection of our new strategy and organizational simplification initiative announced by Symantec’s executives on Jan. 23rd, 2013. One of the goals of Symantec’s reorganizational effort is to make the company’s employee reporting structure more efficient and support the company strategy moving forward. There are several stages to the reorganization process, as we define executive and management layers down to all levels of employees. Some notifications are happening this month, as part of this the process. We are communicating with employees directly and do not have more information to share at this time.”

Criza se resimte si in acest domeniu si ramane de vazut care va fi strategia pe termen lung si daca se confirma aceste cifre la Symantec.
Sursa: https://allthingsd.com/20130613/symantec-cutting-up-to-1700-jobs-as-early-as-today

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply