EaseUS CleanGenius – program gratuit de optimizare si intretinere a PC-ului

Ai deseori probleme cu calculatorul? Daca intampini erori dupa erori, utilizarea PC-ului devine frustranta. Daca te-ai saturat sa folosesti un calculator lenes si plin de probleme, poti incerca produsul gratuit EaseUS CleanGenius.

easeus cleangenius

Ofera scanare rapida si avansata pentru a identifica posibilele surse ale erorilor: fisiere invalide, memoria RAM plina, fisiere junk.
Ofera criptarea fisierelor pentru a nu fi vizibile de catre orice persoana neautorizata, remediaza meniul contextual ce apare dand click-dreapta. Uneori poate fi extrem de lent.
Poate face backup pentru driverele instalate, si astfel le poti restaura dupa reinstalarea sistemului de operare.
Poate sterge definitiv anumite fisiere si de asemenea defragmenteaza hard-ul si optimizeaza memoria RAM.

easeus cleangenius

Toate functiile pot fi consultate aici: https://www.easeus.com/cleangenius/#Features

Pentru a descarca si utiliza acest program gratuit EaseUS CleanGenius, accesati:
https://download.easeus.com/free/cleangenius.exe
Dupa instalare debifati optiunea “Free trial of TuneUp Utilities 2013”.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “EaseUS CleanGenius – program gratuit de optimizare si intretinere a PC-ului”

 1. Claudiu

  L-ai testat Radu?Renunt la Ccleaner sau le las ambele?

 2. Denis

  Niciodata nu am avut incredere in astfel de produse. Doar Ccleaner. Este singurul care isi face treaba. Restul sunt porcarii.

 3. Razvan

  Acest produs NU are NICIUN interes pentru comunitatile LINUX din lume, si asta pentru ca LINUX NU are nevoie sa fie intretinut/optimizat, plus ca NU devine lenes NICIODATA si poate rula in continuu fara probleme ANI de zile…DA….ATI CITIT BINE ANI…de ce credeti ca extrem…dar EXTREM de rar cade http://www.google.com…sau altele asemanatoare?…Oare pentru ca folosesc Windows… care trebuie optimizat?! NU ; nici pentru ca folosesc APPLE…pentru ca la cate sisteme au ar da faliment :))…ci pentru ca folosesc LINUX…care NU are nevoie de niciun program de genul de mai sus si care este extrem de stabil si …ca sa nu mai zicem…100% FREE. Bine inteles ca extista si variante cu plata, insa NU sume exorbitante precum cere Microsoft sau APPLE. Va multumim, insa pentru siguranta, lipsa de stres, si timpul pierdut pentru optimizare…defragmentare, virusi, etc…folosesc LINUX 🙂

 4. Moroi

  Intotdeauna este un gay linuxist care tine sa-ti fluture asta in fata ochilor, desi conversatia nu o cere. Utilizatorii de Mac care fac ceva de genul se numesc “Mactard” , astia nu stiu cum se numesc. Adevaratii linuxisti, nu fac din asta o parada ieftina.

  P.S. Semnat: Inginer IT ce administreaza mai multe masini virtuale cu Linux pe ele. Stiu cu ce se mananca, dar nu fac din asta sarbatoare sau nu-mi arog o superioritate fata de utilizatorul de Windows. Windows e usor si intuitiv. Nu este nevoie sa stii ce-i ala compilator sau terminal pentru a face operatii banale pe PC.

Leave a Reply