Get Free Follow On FaceBook – Spam nou pe Facebook

Si… spam-ul continua pe Facebook. Se foloseste de dorinta unora de a obtine multe “Like-uri” cu orice pret, asa ca iata poza care apare pe anumite grupuri, insotita de mesajul “Get Free Follow On FaceBook ==> @www.add-follow.tk”

facebook free follow

Accesand site-ul indicat (https://www.add-follow.tk/) aveti o serie de instructiuni video menite a-ti aduce acei noi “prieteni”.
Clipul este postat pe YouTube si se incarca de la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=5WBEEtcSBNE&noredirect=1. Nu uitati sa raportati ca spam clipul.

add-follow spam website

Putini vor vedea avertizarea din fereastra pop-up ce apare dupa apasarea “GET THE CODE”: ‘SECURITY WARNING: Please treat the URL above as you would your password and do not share it with anyone.
De asemenea, prea putini vor vedea si vor intelege faptul ca “access_token” din URL-ul ferestrei inseamna ca facand operatiunile dorite de atacatori, acestia vor prelua controlul contului tau, logandu-se cu numele tau si propagand mai departe spam-ul.

facebook link

Nu accesati site-uri suspecte si nu picati in plasa vanzatorilor de “like-uri”.

Solutia pentru a scapa de acest spam este aceea de a va schimba parola contului Facebook si a va deconecta din toate locatiile in care sunteti logat.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Get Free Follow On FaceBook – Spam nou pe Facebook”

  1. Alexandru Ionut

    Ieri, daca nu ma insel, la vreo 4 persoane am vazut o distriburie cu un clip porno… care te invita sa dai click. Ce rahat si cu facebook-ul asta..

Leave a Reply