Mihai Bendeac – Pagina cu concurs fals pe Facebook

Din gama concursurilor false pe Facebook, care folosesc numele unor celebritati sau ale unor emisiuni cunoscute, iata ca exista din februarie a.c. o pagina de facebook pentru Mihai Bendeac (https://www.facebook.com/MihaiBendeacFans). Scopul nedeclarat este acela de a face spam si reclama.
Ca descriere are: Aceasta este o pagina facuta de fani ! “Sunt cand genial, cand bou. Cand pasional, cand apatic, cand fascinant, cand detestabil. Dar ideea unei cai de mijloc NU ma atrage!”

In afara de promovarea agresiva a unor magazine online semi-obscure, de curand au initiat un concurs fals, oferind un iPhone. E veche faza, nu? Din pacate multi nu au auzit de aceste concursuri si inca pica in plasa spammerilor.

Descrierea pozei de concurs este:

Click si participa si tu la concurs !
Treaba e simpla, am primit un telefon, insa eu am unu la fel.M-am gandit sa fac o persoana fericita si sa-l dau cadou, asa ca o sa fac un concurs.
Pentru a participa, trebuie doar sa :

-Un like aici: https://on.fb.me/13Q20Pq
-Un share la concurs
-Un comentariu cu “Noroc” aici, la poza de concurs.

Multumesc de participare ! Aleg castigatorul pe 15 iulie, deci foarte curand!

mihai bendeac concurs fals

De ce este concurs fals? Foarte simplu: Like-ul tau merge spre o poza participanta la un concurs real de data asta…concurs ce are drept criteriu un numar cat mai mare de “Like-uri”. Si ce s-au gandit smecherii cu pagina Mihai Bendeac? Hai sa profitam de naivii care ne viziteaza si sa furam niste “Like-uri”.

In al doilea rand, cine acorda de fapt premiul si care este metoda de alegere a castigatorului? Nu avem date in acest sens. Iar metoda agresiva de promovare elimina orice dubiu.

Nu mai participati la aceste concursuri false si apasati “Mark as spam” paginilor organizatoare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Mihai Bendeac – Pagina cu concurs fals pe Facebook”

  1. George

    Tare stirea! Multumim pentru info.

Leave a Reply