F-Secure Antivirus 2013 – un an licenta GRATUITA

F-Secure Antivirus este bazat pe motorul BitDefender + un motor propriu si a obtinut un scor perfect in ceea ce priveste protectia in ultimul test AV-Test.org (mai/iunie 2013).

Il puteti obtine gratuit timp de un an de zile printr-o promotie speciala. Accesati link-ul urmator, iar kitul de instalare are licenta integrata.

f-secure antivirus

Obtineti licenta gratuita pentru F-Secure Antivirus 2013 folosind acest link: https://download.sp.f-secure.com/SE/Retail/installer/2/F-SecureNetworkInstaller_AV2013-5XZWR-H89Z4-P3S6H_.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

15 responses to “F-Secure Antivirus 2013 – un an licenta GRATUITA”

 1. alextuzzu

  tony sunt si vreau securytate

 2. parmalat

  Abia l-am instalat că mi-a și șters o chestie necesară(fără să întrebe). Nici măcar la setări n-am apucat să ajung, să adaug la lista de excluderi. F(oarte)-Secure!!!

  1. baubau

   Chestie necerara ca crack , m-am lamurit , nu va sterge fisiere poze, mp3, etc…. legitime dupa caz.

 3. fulgeru

  salutare, mi-am instalat antivirusul dar nu vad nicaieri cat este valabil, de unde stiu ca are 1 an valabilitate?, mc

  1. yonut

   cand lai instalt tio aparut ca ii valabil 365 days of F-Secure antivirirus ( Trial )

  2. virus2009

   Cum a spus si yonut , daca nu te grabeai sa dai netx, netx observai , mai poti afla si in cazul in care doresti sa accesezi setarile av-ului.

 4. Iulian

  Functioneaza. Multumesc si la mai multe.

 5. Valigw

  Multumim !
  Inca e valabila promotia, licenta e de 365 zile. Superb produs (are motor Bitdefender si culmea e ca nimeni nu se plange de bug-uri !). Abia l-am instalat, dar am folosit F-Secure in trecut si am fost pe deplin multumit.

  1. virus2009

   Apropo, dai reteta si lui Happyday cu modul de instalare , din cite imi amintesc se plingea ca nu reuseste sa il foloseasca pe tigaia lui cea noua .

   1. happyday

    Tigaia cea noua are vreo 5 ani insa oricum e pustoaica fata de fosila ta de PC pe care rulezi doar Kaspersky fiindca altceva nu mai incape. 😛
    Nu-mi surade deloc ideea de a instala F-Secure asta, raman la Bitdefender si KAV desi cel din urma mi-a facut ceva figuri pe messenger. 🙂

    1. virus2009

     Banuiesc ca ai reusit sa scoti mess de la monitorizare trafic pentru a avea butoanele de web si mic active , apropo de pustoaica , e mai tinerel al meu cu o juma de an, ideia e cum l-ai configurat , setari, etc….. Vad aici si nu numai , foarte multi ce au laptop si care cred ca face fata unui desktop , referitor ca componente identice , total gresit , este mult mai lent.

     1. happyday

      Exact, KAV imi bloca accesul la conversatiile video pe laptop iar rezolvarea e cea de care spuneai. Nu stiu de ce n-au rezolvat problema asta pana acum, am inteles ca nu e noua iar cei de la Kaspersky erau recunoscuti pentru operativitatea cu care remediau deficientele.
      Pe desktop folosesc Bit Av Plus, cu asta chiar n-am avut nicio problema pana acum o zi cand mi-a blocat un troian.generic si cred , insa nu sunt sigur, ca era o alarma falsa. Am vazut prin teste ca le-a cam crescut rata alarmelor false ceea ce da de gandit in cazul unui av care nu ofera foarte multe optiuni de configurare.
      Am mai avut o problema de genul asta acum catva timp dar atunci am descarcat fisierul si pe laptop iar KAV a confirmat sesizarea BAV. Iar cand cei mai buni 2 antivirusi spun aceeasi chestie e semn ca e mai bine sa zvarli naibii fisierul cu probleme. 😉
      Bine, era la mintea cocosului ca trebuia sa urc beleaua pe VirusTotal insa de ce sa faci lucrurile simple cand te poti complica suficient incat sa infectezi 2 calculatoare in loc de unul? 😆

    2. virus2009

     Mai stiu eu unul care a busit cu un stick infectat ambele sisteme (desktop si laptop) , a introdus pe desktop prima data, ia dat un ecran albastru imediat, a zis ca e o posibila eroare si la introdus si pe laptop .

 6. Stefan

  F-secure a fost primul antivirus pe care l-am avut instalat pe primul PC. 🙂
  Asa ca, da, o sa il instalez iar. Cum se descurca la consumul de resurse? Momentan am MSE.

  1. Valigw

   Scoate MSE, e mai slab si consuma mai multe resurse !
   Nu spun ca e o porcarie, dar sunt altele tot free, mult mai bune !

Leave a Reply