Expertii independenti au declarat Kaspersky Internet Security cea mai buna solutie de pe piata

Solutia de securitate Kaspersky Internet Security 2013 pentru utilizatori individuali s-a clasat pe primul loc in clasamentul Home Anti-Virus Protection April – June 2013, realizat de organizatia independenta de experti Dennis Technology Labs.

Solutia Kaspersky Lab a demonstrat un grad de eficienta de 97%, obtinând 388 de puncte din totalul posibil de 400, depasindu-si toti rivalii in cadrul testelor. In urma rezultatelor cercetarii, solutia  Kaspersky Internet Security 2013 a primit calificativul de top AAA – cel mai inalt grad oferit de Dennis Technology Labs.

Eficienta solutiilor in cadrul testelor a fost determinata de abilitatea de reactie in timp real la amenintari si de capacitatea de a gasi si de a bloca amenintarile in timpul procesului de scanare antivirus. De asemenea, a fost luat in considerare si  numarul de rezultate fals pozitive. Conform testelor, solutia Kaspersky Internet Security 2013 a ratat o singura amenintare (pe când celelalte au ratat in medie 5,7) si a returnat un singur rezultat fals pozitiv (media a fost de 3,5).

Toate solutiile de securitate testate au gestionat un set de 100 de amenintari. Dennis Technology Labs a ales pentru cercetare cele mai periculoase mostre de malware care erau active „in the wild” la momentul realizarii testelor.

„Premiul oferit de Dennis Technology Labs este o recunoastere a calitatii functionalitatii solutiei noastre – abilitatea de a face fata câtorva mii de amenintari cunoscute, dar si necunoscute”, a declarat  Nikita Shvetsov, Deputy CTO (Research) in cadrul Kaspersky Lab. „Testele dovedesc faptul ca produsul nostru functioneaza eficient in conditii obisnuite din viata reala si acest lucru este un motiv de mândrie pentru noi”, a adaugat Shvetsov.

Aceasta este a doua oara consecutiv când solutia Kaspersky Internet Security 2013 s-a pozitionat in fruntea clasamentului in cadrul testelor organizate de Dennis Technology Labs. In luna mai 2013, Dennis Technology Labs a decis ca solutia Kaspersky Lab este cea mai buna, in urma unor teste similare derulate in primul trimestru al anului.

Mai multe detalii despre testele organizate de Dennis Technology Labs pentru solutiile de protectie pentru utilizatori individuali gasiti pe website-ul organizatiei.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Expertii independenti au declarat Kaspersky Internet Security cea mai buna solutie de pe piata”

 1. Paul
  1. Robert
 2. Bogdan

  KAV si KIS 2014 sunt inca in faza beta, au mai multe probleme de functionare.

 3. lauu

  https://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Internet-Security.shtml Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651

  https://www.majorgeeks.com/files/details/kaspersky_internet_security.html Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651 Final

Leave a Reply