Avira Rescue System – Scanarea de pe un disc bootabil a devenit si mai eficienta

Avira a lansat, dupa o perioade destul de lunga, o noua versiune a programului Avira Rescue System.
La ce foloseste acesta?
Ei bine, la fel ca si celelalte produse similare de la alti producatori de securitate, este util in cazul unei infectii grave a sistemului, cand Windows-ul nu mai porneste sau cand o scanare normala nu are eficienta.

Programul ruleaza de pe un disc bootabil si poate scana, dezinfecta sau recupera datele inainte de a porni Windows-ul.

avira rescue system beta

 Noua versiune de la Avira aduce cateva functii noi si deosebit de importante. In primul rand este bazata pe Ubuntu, probabil cea mai buna distributie de Linux, are o interfata grafica noua.

In al doilea rand, dezinfectia a devenit mult mai eficienta, produsul putand repara efectele virusilor, in mod particular modificarile aduse registry-ului.
Programul are de acum si un editor registry, browser web Firefox, conectare prin TeamViewer.

Pentru o prezentare mai ampla, urmariti clipul video de mai jos:

Pentru a testa noul Avira Rescue System, accesati site-ul:
https://www.avira.com/en/download/product/avira-rescue-system

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Avira Rescue System – Scanarea de pe un disc bootabil a devenit si mai eficienta”

 1. Cosa Nostra

  Super !
  Le-a venit si lor mintea la cap.

 2. ThLegend

  Respect maxim pentru avira … Cred că este cel mai bun antivirus la ora actuală …. Desigur , configurat cum trebuie . Avastul este cel mai prost antivirus , îți scanează tot , daca scrie discul , dacă citește discul avastul este mereu pe poziție mai ales cănd vine vorba de a bloca servicii e pe primul loc . Îngreunează sistemul exagerat , dar exagerat de mult . Avastul are scanare la deschiderea windowsului impotriva rotkiturilor …. Hai să fim serioși , avastul e deja pentru paranoici . Ori cum , sunt dezamăgit de avast . Din partea mea are nota 2 din 10 . Nu merită nici nota 2 dar , na , am dat un doi totuși fiindcă este gratuit un an ! Avira este cel mai șmecher antivirus , este atent la ce intră in pc , nu la ce e deja in el . Dar am avut neplăceri chiar și cu avira cănd imi tot scana un program cu crak și imi ștergea el repede tot programul , iar eu îl injuram pe cel care a inventat avira plus familia neamurile de la cimpanzeu pănă la adam și eva ! ::))))))))

 3. Bogdan Vasile

  Baidu Antivirus, kingsoft free iar e ok, 360 Internet Security, Comodo Internet Security Premium e bun pt utilizatorii mai experimentati

 4. Bogdan Vasile

  N-am folosit un book rescue disk, singura data cand mi-a trebuit am folosit Hirene’s boot DVD. Un tescue disk cu un singur antivirus n-am folosit

Leave a Reply