Bitdefender, in fruntea industriei de securitate la testele independente internationale

Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, a obtinut cel mai mare punctaj in cele mai recente sesiuni de evaluare derulate de organizatiile internationale de testare AV-Test si AV-Comparatives.

Astfel, institutul german independent de testare AV-TEST a clasat Bitdefender Internet Security 2013 pe prima pozitie in topul celor mai performante soft-uri de  securitate pentru PC, in runda desfasurata in perioada mai-iunie, cu 17,5 puncte obtinute din maximum de 18 posibile.

bitdefender

Urmatorul clasat a cumulat 16,5 puncte, iar in sesiunea de testare au fost incluse 26 de solutii antivirus.

De asemenea, potrivit testului realizat de institutul austriac de evaluare AV-Comparatives in perioada martie-iunie, Bitdefender Internet Security 2013 a obtinut o rata de protectie de 99,9%, cel mai bun punctaj din aceasta runda. In cele patru luni de evaluare au fost testate 19 produse, in conditii asemanatoare celor din realitate si s-au folosit 1972 de cazuri de testare.

’’Cele mai recente rapoarte de securitate arata ca amenintarile informatice cresc in complexitate, devin din ce in ce mai ingenioase si se schimba constant in incercarea de a escroca cat mai multi utilizatori de dispozitive electronice. In acest context, o solutie de securitate informatica performanta este esentiala pentru siguranta conturilor bancare sau a datelor personale ale utilizatorilor. Iar rezultatele publicate in ultima saptamana de AV-TEST si AV-Comparatives reconfirma performantele Bitdefender si recunosc efortul constant al unei echipe cu experienta extinsa in industria de securitate globala’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender s-a clasat constant pe primul loc in evaluarile independente realizate la nivel international in ultimii trei ani, iar la inceputul acestui an a primit distinctia Produsul Anului acordata de AV-Comparatives.

De asemenea, la scurt timp dupa lansarea noului Bitdefender, la inceputul lunii iulie, produsele Bitdefender Antivirus Plus si Bitdefender Total Security au primit distinctia Editor’s Choice acordata de prestigioasa publicatie americana de profil PCMag.

Mai multe detalii:

AV-TEST: https://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/mayjun-2013/

AV-Comparatives: https://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/07/avc_prot_2013a_en.pdf

PCMag: https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421320,00.asp

https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421597,00.asp

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Bitdefender, in fruntea industriei de securitate la testele independente internationale”

 1. happyday

  Mno, sa cetim articolele far’ de virusi :

  “Bitdefender, in fruntea industriei de securitate la testele independente internationale”
  “Expertii independenti au declarat Kaspersky Internet Security cea mai buna solutie de pe piata”

  Acuma sa cugetam : ambele-s fruncea numai ca unu’ in opinia expertilor independenti iar altu’ in testele independente. Deci expertii independenti nu fac teste independente asa cum nici testele independente nu-s facute de experti independenti. Rezulta ca expertii independenti fac teste neindependente, deci nu-s independenti iara testele independente sunt creatiile unor experti neindependenti asa ca nici astea nu-s independente.

  Concluzia : totul e o facatura.

  quod erat demonstradum 😀

  1. ViRii

   se putea sa nu observi?:)) si la urma urmei n-ai auzit ca medicii stomatologi recoanda blend… dar colg… este pasta de dinti folosita de cei mai multi medici stomatologi?:-D si sa nu uitam ca asociatia medicilor stomatologi recomanda … .deci… ai inteles cum cerneala penetreaza aceasta creta :))))

  2. Razvan

   @happyday

   Sunt de acord cu tine maestre, nu am nici cea mai mica indoiala! Dar totusi sa mergem putin in timp… pe cand aceleasi teste demonstrau ca Nod32 este cel mai bun produs de securitate iar mai apoi Avira, nimeni nu ”maraia” nimic. Deci nu exista nici cea mai mica indoiala cu privire la acuratetea testelor!

   Sau obiceiurile nu mai sunt aceleasi??? Eu unul ma indoiesc, independent fiind 😉

 2. mihai

  Cum cerneala penetreaza aceastra creta asa penetreaza virusul calculatorul tau indiferent de ce mama draq de antivirus folosesti!!!!!!!! daca esti ……………….credul…

 3. sandu

  Happyday, ca de obicei, pe primul loc pentru calitatea umorului si pertinenta parerilor.
  Spun asta, independent fiind 🙂

 4. cobra

  După o discuție de-acum fo 3 săptămâni cu (prea-)fericitul zilei care lăuda liderul din testele independente, am zis să-i mai dau acestei aplicații o șansă. Adică, să mai fac și eu o încercare după un an și ceva de la experimentele făcute de suport-erii acestui lider pe laptopul meu (în special de auto-prea-premiatul “devirusare”). Nu știu cum se face, dar la mine, pe un SO proaspăt reinstalat se încăpățânează să-l facă pe Ferestrache să-mi arate erori grave și să mă oblige la un repetir de instalare. În consecință, am revenit la o aplicație Comodă(-o) care nu mă dezamăgește de vreo câțiva ani încoace.
  (Prea-)fericitule, îți las plăcerea să te bucuri de BadDefender.

 5. Kernell32

  Frate folosesc pe o unitate KIS 2013 , iar pe o alta unitate cobai am instalat Panda IS 2013 .
  Am facut cateva teste , sa vad ce face Panda IS 2013 . Pana la un punct a fost bine , pana am executat un program si…..pc-ul s-a restartat automat . La revenire imi aparea o interfata simpla …unde imi arata cum fisiere din system 32 se sterg singure !!!! Si apoi liniste totala !! Ecran negru…si .liniste vesnica .

  Chiar daca nu avea semnatura pentru acel malware , dar macar oprea executia programului , pe baza comportamentala …etc.

Leave a Reply