Bitdefender introduce modulul Privacy Advisor în soluția de securitate pentru dispozitive cu Android

Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, anunță lansarea noii versiuni a aplicației de securitate pentru dispozitive cu Android Bitdefender Mobile Security, ce oferă protecție împotriva virușilor și o informare constantă cu privire la eventualele scurgeri de date personale.

Software-ul, ce a obținut punctaje maxime în testele independente de securitate, include acum Privacy Advisor, o funcție ce permite utilizatorilor să monitorizeze aplicațiile suspecte care pot pune în pericol confidențialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informații sensibile sau livrează spam.

privacy advisor bitdefender android

“Amenințările pentru dispozitive cu Android sunt din ce în ce mai frecvente și mai variate. Virușii tradiționali rămân un pericol permanent, iar noile amenințări decurg mai ales din aplicațiile pe care utilizatorii pe instalează pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole și de cele noi, care apar în fiecare zi”, a spus Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Privacy Advisor suplimentează celelalte funcții ale Bitdefender Mobile Security, inclusiv scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanță, minimizarea impactului asupra bateriei și cea mai performantă tehnologie antivirus.

Luna trecută Bitdefender Mobile Security a obținut punctaj maxim pentru a doua oară consecutiv în testările realizate de compania independentă de evaluare AV-TEST.

Soluția a obținut 6 puncte din 6 atât la capitolul protecție cât și la cel al ușurinței în utilizare, reiterând performanța unui scor perfect realizată în sesiunile din mai/iunie. Bitdefender Mobile Security a detectat 100% din virușii cu care a fost testat pe parcursul lunii și nu a emis nicio alarmă falsă. Testul a arătat, de asemenea, că Bitdefender Mobile Security nu are impact asupra duratei de viață a bateriei, nu încetinește funcționarea în condițiile unei utilizări normale și nu generează trafic de internet în exces.

Aplicația este dispobililă în Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&feature

Mai multe detalii despre testele de realizate de AV-Test:

https://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/jul-2013/

https://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/may-2013/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Bitdefender introduce modulul Privacy Advisor în soluția de securitate pentru dispozitive cu Android”

  1. Radu

    liviumihaiu.ro a fost spart.

  2. Marian Iftimie

    ma bucur ca bitdefender au reintrodus aceasta optiune. eu am mare incredere in ei.

  3. Rais

    Ce tot o dai cu lider in sus si lider in jos?BitGefender nicipe departe nu e lider nici in Romania si in nicio tara.Lider inseamna daca nu ma insel ceva ce e cel mai bun dar si in acelasi timp si cel mai folosit .Iar BitDefender nu e nici cel mai bun si nici cel mai folosit asa ca lasa mai moale cu preaslavirea lui.

Leave a Reply