Kaspersky Lab a castigat premiul AV-Test Innovation pentru securizarea tranzactiilor financiare online

Kaspersky Lab a primit premiul AV-Test Innovation Award pentru eficienta in protejarea tranzactiilor financiare online. Expertii AV-Test au recunoscut in unanimitate eficienta Kaspersky Lab de a proteja tranzactiile financiare care se desfasoara pe internet. Premiul se datoreaza, in primul rand, tehnologiei Safe Money, care a fost dezvoltata de Kaspersky Lab. Inclusa deja in produsele Kaspersky Internet Security si Kaspersky PURE, tehnologia urmeaza sa fie lansata ca solutie de protectie de sine statatoare pentru banci, pentru a le ajuta sa isi protejeze clientii impotriva atacurilor cu tinta predefinita.

„Produsele de securitate Kaspersky Lab s-au evidentiat, de-a lungul timpului, prin imbunatatirile constante si rapide in ceea ce priveste nivelul de protectie” a declarat Andreas Marx, CEO in cadrul AV-TEST GmbH. „Produsele Kaspersky Lab si-au dovedit eficienta in special impotriva troienilor de banking, precum Zeus, SpyEye si Carberp. Astfel, Kaspersky Lab a primit premiul AV-TEST INNOVATION AWARD 2013, la categoria Tranzactii Online Securizate, ca semn al aprecierii pentru inovatiile aduse in lupta impotriva infractorilor online”, a completat Andreas Marx.

Produsele Kaspersky Lab si Kaspersky Internet Security, in special, primesc frecvent cele mai bune calificative din partea AV-Test. Cele mai recente rezultate au fost publicate in luna august, dupa o perioada de sase luni de testare, in care Kaspersky Internet Security a fost recunoscut drept unul din cele trei produse de securitate (din totalul de 24) capabile sa asigure cel mai inalt nivel de protectie si usurinta in utilizare.

In aceeasi luna, Kaspersky Internet Security a  avut rezultate excelente in cadrul unei alte evaluari efectuate de AV-Test, blocand 100% din atacurile care exploateaza vulnerabilitatile software-urilor legitime.

AV-Test nu este singura organizatie care recunoaste calitatea produselor Kaspersky Lab, acestea primind adesea premii si calificative de top din partea mai multor organizatii reputate, precum MRG Effitas, AV-Comparatives, Dennis Technology Labs si altele.

Pentru a afla mai multe informatii despre performantele produselor Kaspersky Lab in cadrul evaluarilor independente, vizitati: https://www.kaspersky.com/about/news/compare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply