Ashampoo Anti-Virus 2014 – un nou produs cu motor antimalware dual

Peste cateva zile Ashampoo va lansa noul produs Anti-Virus 2014 cu interfata grafica prietenoasa si motor antimalware dual: BitDefender + Emsisoft.

Programul ofera functii de baza (protectie in timp real, game mode, scanare a traficului web) si protectie de tip behaviour blocking, pentru a neutraliza amenintarile noi pe baza comportamentului acestora.

ashampoo antivirus 2014

Pana pe 24 septembrie a.c. il puteti avea la un pret promotional de doar 19.99$.

Pentru a-l precomanda accesati:
https://www.ashampoo.com/lpa/antivirus

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “Ashampoo Anti-Virus 2014 – un nou produs cu motor antimalware dual”

 1. Valigw

  Fratele nr. 2, produs German cu “motor” Romanesc !
  G Data si acum asta. Chiar in urma cu cateva saptamani i-am sesizat potentialul, am vrut sa intreb si aici: ce e de capul lui ?
  Consider G Data un produs f. bun, am si testat, asta ca sa nu fie interpretari !
  Oricum doua motoare sunt mai bune fata de unul. Da, stiu tre sai si resurse pt. asta.

 2. virus2009

  Ma gindeam ca dai un semn, dar nimic, vine iarna si se zburleste la ………………, anulam orice intilnire de afaceri dupa cum observ eu, pacat , eu care doream sa iti fi dat o ideie buna ce tine de securitate si tu uite ce faci (nu de platforma linux , in jurul OS Windows sunt interese cit casa pentru a produce bani), nu zic aici ca unii ca x sau y o sa zica ca am tradat produsul meu favorit , nu este adevarat doar ca e vorba de perioada de licenta , nu va ginditi la Bugdefender, mai am in dotare peste 1 an si ceva de licenta, am renuntat imediat la interval de 2 sapt. cum am intrat in posesia acelui serial pe 2 ani.

  Precum produsul asa si suportul, am incheiat acest lung episod de ceva timp cu cei ce lucreaza, promoveaza, etc… acest produs , mai bine unul free decit sa fi luat de ………. cu banii dati pe licenta.

  1. Valigw

   Te rog, nu mai da intr-un om lovit !
   Pe 21 a fost ziua lu` nevasta-mea, si acum mai am “capu mare”
   Nu mai aman si trimit acum mail cu datele mele de contact.
   Si eu voiam sa te intreb mai multe lucruri.

   1. virus2009

    De unde sa stiu toate astea , ti-a placut shaorma de mama focului 🙂

    1. Valigw

     Da, insa avea 40-50 grade(nu Celsius).

 3. Andrei

  Am avut o experienta nu tocmai buna cu Bitdefender, am regretat banii dati pe licenta, insa Kaspersky a reusit sa-mi schimbe parerea, de 2 ani licenta si nici o problema

 4. Nelu B

  Bitdefender 2014 (sau Bugdefender – cum vreti) total security 6 luni gratuit. E versiunea in l. germana dar cred ca se poate modifica limba
  https://hukd.mydealz.de/freebies/bitdefender-total-security-6-monate-kostenlos-254729
  Trebuie numai descarcat si instalat, atat

 5. florin

  folosesc bitdefender de 4 ani si pot spune ca m-a impresionat cel mai mult la modul placut,performanta consum minim de resurse ,fara bug-uri de nici un fel,respect bitdefender

 6. alin

  Salut! Imi poate spune si mie cineva cum trebuie setat KIS 2013 pt a reactiona la testul anti-phishing realizat de amtso. Aceeasi problema am intalinit-o si la NIS.

  1. Valigw

   Daca e vorba de KIS, sigur stie Virus2009 !

  2. virus2009

   Ai si aici citeva setari recomandate pentru versiunea 2011 daca imi aduc eu aminte bine, doar ca nu sunt toate prezentate , ce te intereseaza pe tine e la protectia web, acceseaza setarile avansate si vezi acolo.

 7. neamtmischu

  alin aceeasi problema am si eu la nis 2014 spune-mi si mie daca ai gasit sau daca stie careva cum se face setarea la NIS pentru testu antiphising

 8. Marius

  Eu folosesc Nis 2014 si reactioneaza promt la testul antiphising de la amsto. Asigura-te ca norton toolbar este activ in browser-ul pe care il folosesti. Nu cred ca suporta Opera.

Leave a Reply