Kaspersky Lab isi demonstreaza angajamentul sustinut fata de reteaua de parteneri printr-un nou program de beneficii

Kaspersky Lab lanseaza noul program pentru reteaua de parteneri din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa, precum si din Turcia si din America Latina, pentru a crea o abordare  singulara si unificata a devoltarii retelei in toata regiunea.

„Construirea unei comunitati puternice de parteneri a reprezentat dintotdeauna unul dintre principiile de baza ale strategiei noastre pentru succesul Kaspersky Lab”, a declarat Garry Kondakov, Chief Sales Marketing and Support Officer in cadrul Kaspersky Lab. „Sustinerea puternica pe care compania o ofera retelei de parteneri a facut ca numarul de distribuitori Kaspersky sa creasca cu 10% in 2012, cuprinzand acum 25.000 de companii din intreaga lume. Prin intermediul noului program, am facut un pas inainte in ceea ce priveste perfectionarea parteneriatelor noastre. Mentinand avantajele existente, Kaspersky Lab include mai multe beneficii, pentru a asigura evolutia constanta, eficienta si succesul operatiunilor pentru partenerii nostri”, a adaugat Garry Kondakov.

Beneficiile sunt stabilite in functie de titlurile partenerilor, care sunt, de asemenea, prezentate in noul program. Unul dintre principalele beneficii – reducerile – va fi oferit partenerilor de top: Gold, Platinum, Distribuitor si Strategic. Reducerile reprezinta un beneficiu suplimentar fata de marja de profit si sunt acordate pentru incurajarea vanzarilor si castigarea de noi clienti.

Kaspersky Lab va sustine in continuare sesiunile curente de pregatire si de promovare a actiunilor de marketing, prin intermediul unui set de instrumente care vor ajuta partenerii sa isi dezvolte afacerile.

Pentru partenerii de top, cunostintele cu privire la piata de securitate sunt foarte utile pentru a intui si a reactiona la schimbari, de aceea Kaspersky Lab va organiza sesiuni de pregatire si seminarii speciale pentru a impartasi informatiile valoroase cu privire la directiile in care se indreapta piata si compania. O echipa dedicata de suport tehnic va ajuta clientii sa fie mereu multumiti de serviciile de top pe care le asigura.

Partenerii Gold si Platinum isi pot alege acum specializarea de securitate (System Management, Virtualization sau Mobile Device Management si Security), astfel ca, din perspectiva clientului, alegerea unui partener de securitate devine o actiune transparenta. Din perspectiva B2C, partenerii vor avea statuturi diferit, de la Registered Retailer la Premier Retailer.

“Sunt convins ca programul in noua forma va face ca parteneriatul cu Kaspersky Lab sa fie unul chiar mai fructuos, oferind partenerilor nostri ocazia sa se bucure de noile oportunitati, impartasirea expertizei si sustinerea extraordinara, in timp ce isi pot dezvolta afacerile alaturi de brandul Kaspersky Lab”, a concluzionat Garry Kondakov.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.