Steganos Safe 14 – licenta GRATUITA

Intimitatea online sau offline este o caracteristica cheie pe care toti vor sa o aiba atunci cand stau in fata calculatorului.
De cele mai multe ori nu se poate realiza, sau necesita timp si multe programe mai mult sau mai putin utile.

Steganos Safe 14 este un produs excelent care combina 8 utilitare de baza pentru realizarea dezideratului enuntat mai sus.

steganos safe 14

“Steganos Safe”, permite crearea unui numar nelimitat de partitii virtuale securizate, folosind tehnologia de criptare 256-bit Advanced Encryption Standard (AES) algorithm, fiecare partitie putand stoca pana la 512 GB de date.

“Portable Safe” face acelasi lucru, doar ca foloseste un stick USB, sau un CD\DVD. Puteti cripta orice stick USB sau CD, si introdus in orice alt PC va solicita parola setata anterior pentru a accesa datele stocate.
“Private Favorites” cripteaza site-urile adaugate la bookmark in Internet Explorer pentru a nu fi accesate de persoane neutorizate.
“File Manager” permite crearea unor fisiere criptate, extragerea continutului din acestea si gestionarea lor intr-un mod corespunzator.
“Shredder” sterge definitiv orice fisier pe care nu doriti sa-l mai recuperati vreodata nici dumneavoastra, nici alta persoana ce va accesa PC-ul. Foloseste mai multe tehnologii, printre care DoD 5220.22-M/NISPOM 8-306.
“Password Manager” va permite crearea unor liste criptate, ce contin conturi de utilizator, parole, cod-uri PIN, conturi bancare si alte parole si nume de utilizator folosite online sau offline pe respectivul calculator.
Astfel nu va trebui sa le cautati peste tot cand aveti nevoie de ele si nici nu le veti duce grija, deoarece sunt in siguranta si protejate de Steganos.
Celelalte utilitare sunt “E-mail Encryption”, si “Internet Trace Destructor”.

Pentru a obtine GRATUIT acest soft, accesati link-ul de mai jos:
https://www.steganos.com/specials/?m=chip&p=safe14

Introduceti o adresa de e-mail valida si apasati “OK“.

Veti primi serialul de inregistrare prin e-mail.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Steganos Safe 14 – licenta GRATUITA”

  1. Software gratuit - Page 20 - My Garage

    […] Steganos Safe 14 – licenta gratuita __________________ Sanatate cu Dr. Catalin Luca […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.