Reduceri la peste 1000 de produse de la COMODO

In Romania, Comodo reprezinta si un mare magazin cu imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Este interesant ca au sigla in aproximativ aceeasi culoare cu celebra firma de securitate, iar site-ul comodo.ro apartine magazinului de haine si incaltaminte si nu produselor de securitate.

Ce m-a atras la acest mare magazin online este politica de livrare si returnare gratuita a produselor. Poti returna orice produs achizitionat in termen de 365 de zile fara niciun cost.

Dar in plus fata de asta, aici ai toate marile branduri reunite sub un singur acoperis: adidas, Nike, s.Oliver, FILA, Lacoste, PUMA, Polaroid, Le Coq Sportif etc. Deci vei primi produse de calitate la preturi foarte mici.

comodo haine incaltaminte

In aceasta perioda beneficiezi de reduceri de pana la 40% la peste 1000 de produse. Intreaga oferta este disponibila AICI.

Profitati acum de reduceri si achizitionati-va ceva de calitate de pe un site de incredere, partener FaraVirusi.com.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Reduceri la peste 1000 de produse de la COMODO”

 1. Reduceri la peste 1000 de produse de la COMODO – FaraVirusi.com

  […] firma de securitate, iar site-ul comodo.ro apartine magazinului de haine si …Scris de Radu FaraVirusi(com) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Publicat pe 6 octombrie 2013 de […]

 2. catalin

  inteleg ca ai nevoie de reclama pe site ca sa faci si tu un ban…respect asta…..dar, totusi…..daca te platesc, baga-le reclama undeva in spatiul din dreapta nu scrie un articol pe tema asta….nu vreau sa-mi pierd timpul cu articole den Antena3 and Co. …..respect!

  1. cătălin

   Ești răutăcios!Pe site-ul personal poate posta orice deoarece nu are contract cu cineva.A vrut să scoată în evidență asemănare izbitoare a siglei,a faviconului,dar și faptul că dacă din greșeală intri pe acest site în loc de cel de produse de securitate nu este un lucru tragic ci chiar poate fi benefic prin oferta variată.

Leave a Reply