Asa esti si tu legat de securitatea calculatorului tau?

Suntem pe un blog de securitate IT si este normal ca mai toate lucrurile sa se invarta in jurul acestui subiect. Totusi, unii ajung sa cada in extreme: fie sa nu mai instaleze niciun produs pentru protectie (‘oricum nu e niciunul perfect’), altii instaleaza prea multe (‘sa fie acolo…ca cine stie’).

Tu in ce extrema te situezi? Exagerezi ca in poza de mai jos?
Sau te bazezi pe flerul propriu si pe noroc pentru a gasi si evita pericolele de securitate?
Te-a ajutat vreuna din cele doua extreme?

securitate la maxim

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Asa esti si tu legat de securitatea calculatorului tau?”

 1. WindowsCluj

  Securitate fara numar, doar a scris lumea pentru concursul Kaspersky 🙂

 2. gherghisan.nelu

  De obicei folosesc promotiile acestui site pe care-l accesez in fiecare zi. Chiar astazi am avut niste experiente neplacute cu tot felul de antivirusi care nu au avut un comportament decent pe windows 8.1. Ba functioneau defectuos, ba nu erau compatibili cu windows 8.1, ba erau mari consumatori de resurse… . Tocmai luasem decizia sa ascult de sfatul tot mai multor persoane de a nu folosi nici un antivirus. Profit sa intreb… Care e recomandarea site-ului in ceea ce priveste antivirusul compatibil si recomandat pentru windows 8.1. Multumesc.

  1. axelluny

   Recomanadarea mea după cum poate ai văzut și în alte postări,strict pentru cazul tău este folosirea lui win7 fără sp în loc de win 8.Aș avea și eu o întrebare pentru cei de aici de pe forum cine are experinețe cu reshacker pentru editarea unei librări din windows.După ce am văzut https://www.heise.de/tp/artikel/5/5263/1.html consider că s-ar putea face ceva prin scoaterea codului intrus.

 3. Cristi M.

  Un singur produs antivirus cu licenta. E de ajunns pentru mine.

 4. Alex

  @ gherghisan.nelu -> Eu iti recomand Bitdefender (free , sau Internet Security 2014) pe care-l preferi .
  Mai sunt compatibili Norton 2014, Panda Cloud Antivirus 2.2.1, Emsisoft Anti-malware 8.1

 5. Claudiu

  Eu folosesc Windows 8.1 fara nici un antivirus pe el inafara de Windows Defender care e apa de ploaie..Nu fac tranzactii online si tot ce comand de pe internet platesc ramburs..Merge calcu struna si daca o sa am probleme reinstalez fara probleme windowsu cu tot cu programe in 2 ore..Antivirus = useless !

Leave a Reply