Microsoft nu mai recomandă folosirea Microsoft Security Essentials (Windows Defender)

Microsoft Security Essentials Microsoft recomandă folosirea unui antivirus produs de alte companii în locul antivirusului propriu Microsoft Security Essentials (numit Windows Defender pe Windows 8), acesta fiind proiectat doar ca să asigure o protecție de bază și să iasă mereu pe ultimul loc în testele antivirus.

“Acesta nu este un produs pe care utilizatorii obișnuiți ar trebui să-l folosească – este mai bun decât a nu folosi antivirus, dar nu este unul pe care să-l recomandăm.” a declarat Holly Stewart, senior program manager al Microsoft Malware Protection Center.
Sursa

Security Evangelist

12 responses to “Microsoft nu mai recomandă folosirea Microsoft Security Essentials (Windows Defender)”

 1. Valigw

  Ca este un produs prost este jumatatea goala a paharului, hai sa privim si jumatatea plina: consuma putine resurse.

  1. yonut

   nu exista antivirus prost … ! Si uitilizator prost ! Poti sa ai al mai bun antivirus ..ca tot te vei virusa !

   1. Valigw

    Era doar o gluma !
    Totusi MSE e un produs slab.

 2. WindowsCluj

  Nici nu-l foloseam si cred ca majoritatea posesorilor de calculatoare au instalat alt antivirus. In aprilie am si scris un articol : Sa dezactivam Windows Defender din Windows Vista, 7 si 8.

 3. Moroi

  Mie treaba asta mi-e peste puterea de intelegere. In principiu, un virus exploateaza o slabiciune a sistemului de operare. O gaura de securitate, ceva. Fiindca vorbim de sistemul de operare Windows, facut de Microsoft, daca nu-si stiu ei gaurile de securitate din el, atunci cine le stie ? Eugene Kaspersky ?

  Ei stiu ce zone critice sunt, cum sa le protejeze si cum sa le faca inaccesibile fata de hackeri, dar cred ca e o manevra comerciala, sa manance toata lumea o paine.

  Eu cred ca este realizabil producerea unui windows “nevirusabil” – daca imi e permis cuvantul – dar atunci ce ar face corporatii, peste corporatii producatoare de solutii de securitate ? Vorbim de zeci de mii de locuri de munca. Nu se poate treaba asta …

 4. Stef
 5. Intcpr

  kaspersky internet security 2014 merge excelent!am incredere in ei!trebuie sa ne gandim un pic ca acest antivirus kaspersky este greu de crakuit….fata de altele!

 6. Lucian

  Eu pana acuma o saptamana am folosit MSE(am trecut la Comodo Antivirus), si chiar nu am avut probleme, nu este un antivirus de top dar decat deloc is face treaba ok.

 7. Tibi

  S-a stins si MSE, pacat, mi se parea un antivirus bun.

 8. stefan

  MSE de 3 ani il folosesc, niciodata un virus in PC.

 9. crissty

  si asta cu virusatul e cu dus in intors,tine in mare parte de utilizator.am stat ani de zile fara antivirus si nu m-am virusat,pe cand altii care mai apeleaza la mine sa le fac pc-urile le au pline de virusi desi au si antivirus

  1. Emanoil Cosntantin Untu

   Cum se poate asa ceva fara antivirusi? Dar poate ca v-ati folosit Windows Defender sau Firewall? Vorbesti serios?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.