Test antivirus iulie – septembrie 2013 (Dennis Labs)

In perioada iulie – septembrie 2013, Dennis Labs a efectuat un test comparativ pe 9 suite de securitate. Rezultatele lor sunt sumarizate in tabelul de mai jos.

test dennis labs 2013

Au fost evaluate doua caracteristici principale: capacitatea de a bloca si neutraliza un malware ce incearca sa infecteze PC-ul si comportamentul fata de o aplicatie legitima.
Un scor mai mare in cazul ambelor criterii a insemnat o clasare mai buna pentru produsele evaluate.

Este interesant de vazut cum se comporta principalele produse de securitate cand intalnesc o aplicatie perfect legitima in calculatorul utilizatorului. O detecteaza? Te alerteaza cu privire la comportamentul ei, iar tu poti sa o blochezi din nestiinta?

Clasamentul final a clasat Kaspersky Internet Security 2013 pe primul loc, urmat de ESET Smart Security 6 si Norton Internet Security 2013. McAfee a ocupat ultimul loc.

Toate detaliile despre acest test le gasiti aici: https://dennistechnologylabs.com/reports/s/a-m/2013/DTL_2013_Q3_Home.1.pdf

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Test antivirus iulie – septembrie 2013 (Dennis Labs)”

 1. Cobra

  Mă uit și la testul de ieri de la AV-Comparatives și trag concluzia că ori ăia, ori ăștia mint de îngheață apele. McAfee (ultimul ieșit aici) este pe AVC în prima treime a clasamentului, imediat după BitDefender, iar Trend Micro cu maximum de punctaj pe AVC este aici la mijlocul clasamentului. Eset, care aici este pe locul 2 (!!!) pe AVC este la mijlocul clasamentului.
  Cine or fi ăștia de la DennisTechnologiesLabs? Nu cumva au trecut greșit ultima literă din denumirea lor?

  1. ViRii

   Dennis Technology Labs is an independent testing facility that evaluates personal and business technology, including hardware and software. We specialise in security testing, using a world-class anti-malware testing framework.
   Dennis Technology Labs is a member of AMTSO, the Anti-Malware Testing Standards Organisation.

   pe site-ul lor hxxp://amtso.org/members.html vad ca is colegi cu mai multi producatori av cunoscuti, deci ar trebui sa fie credibile

 2. cătă

  În loc de Dennis cred că era Tennis.Acum să vă spun cumcred eu că stau treburile.În timp am studiat toate suitele.Laf el ca și mine și agențiile guvernamentale prin specialiștii acestora au făcut-o și au văzut exact nde trebuie lucrat.Ulterior au trecut la treabă prin conceperea softurilor care să ocolească sau să nu aibe treaba cu ceea ce păzesc suitele de mai sus.Dacă au dat de vre-unul mai reticent,le-au spart serverul și s-au ocupat de mici injecții.Acest lucru a fost valabil chiar și în cazul linux-ului,de windows ce să mai vorbim.Consider că ne amăgim acordând încredere vre-unei suite.Altele sunt metodele pentru păzirea calculatorului,în cazul în care consideri că deții ceva date importante.

 3. catalin

  E testata intreaga suita de securitate.
  Kaspersky rupe tot 😉

 4. iTanium

  Respect Kaspersky!! O suita de forta,recomand!

 5. Nicu Petre

  Kaspersky PURE 3 ,cu protecţia cloud este pe primul loc.Personal I-am trimis viruşi de toate felurile,direct şi mascaţi,a parat tot iar instalat pe un PC virusat repară tot ce au stricat viruşii.Face toţi banii.Nu fac reclamă firmei ci sunt păţit….O zi frumoasă P.S.Restul sunt slabe,pot fi penetrate oricând….

Leave a Reply