RoboForm Everywhere Win&Mac 7.9.2 – licenta GRATUITA

Câte parole încercați să vă amintiți? Între conturile de email, cele de banking, paginile pentru carțile de credit și multe altele, nu e deloc greu să vă imaginați că aveți o groază de date de login pe care trebuie să vi le amintiți. Dar dacă nu vreți sp vă scrieți parolele pe o hartie și să vă periclitați astfel siguranța datelor, ce puteți face? Pentru început, puteți avea o copie a programului RoboForm Everywhere!

Acum este mai ușor ca niciodată să vă logați în paginile web favorite și în aplicații. RoboForm face procesul foarte ușor prin salvarea automată, iar apoi prin introducerea numelui de utilizator și a parolei. Trebuie doar să faceți un click și procesul de login este ca și cum ați salva o pagină web la favorite. Nu va mai trebui să vă aduceți aminte sau să tastați vreo parolă. Generatorul de parole RoboForm creează parole sigure aleatorii de orice lungime pentru fiecare pagină web în parte, făcându-le mai sigure.

roboform gratuit

Folosiți funcția RoboForm Identities pentru a stoca în siguranță numele dvs., adresa, emailul, cărțile de credit și alte date personale. Trebuie doar să faceți click pe RoboForm Identity pentru a completa formularele web automat. Economisiți timp fără să trebuiască să tastați inutil!

Programul costa in mod normal 19.95$, insa acum poate fi obtinut gratuit printr-o promotie speciala valida inca 10 ore din momentul postarii:
https://ro.giveawayoftheday.com/roboform/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “RoboForm Everywhere Win&Mac 7.9.2 – licenta GRATUITA”

  1. Daniel

    Pentru mine este cel mai bun program pentru parole și îl folosesc de mai mult timp, nu ai cum să-ți faci conturi pe mai multe site-uri și să generezi din memorie atâtea parole în cazul în care nu ești genul 12345678. Așa că dacă nu-ți pute toată treaba asta cu siguranța datelor sau așa în general totul promoția este un ajutor pentru ignoranță. 🙂

  2. buyman

    Cand sa-l downloadez si eu imi zice ca a fost gratuit doar in data de 21.10.2013, iar eu am primit acest mail cu RoboForm pe 22.10.2013 la ora 5 PM de la “www.faravirusi.com”. Oarecum am primit un mail cu o oferta expirata!

Leave a Reply