Norton Antivirus 2014 – 6 luni licenta GRATUITA

Norton Antivirus 2014 este un produs de top, despre care puteti afla mai multe detalii in aceasta postare.

Acum il puteti avea cu licenta GRATUITA timp de 180 de zile!

norton antivirus 2013

Iata cum il puteti obtine:

1. Accesati pagina promotionala si descarcati versiunea 2012 oferita gratuit:
https://us.norton.com/ps/loem/EN/Facebook/index.html

2. Dupa instalare apasati butonul “Subscribe” din interfata grafica principala si creati-va un cont nou Norton folosind adresa de email.

3. Accesati pagina contului vostru Norton aici: https://manage.norton.com/Account. Apasati pe “Products” si notati serial-ul pentru inregistrarea programului.

4. Descarca Norton Antivirus 2014 de aici (https://buy-download.norton.com/downloads/2014/21.1/NISNAV/US/NAV-TW-21.1.0-EN-US.exe) si activeaza-l folosind cheia obtinuta la pasul 3.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

16 responses to “Norton Antivirus 2014 – 6 luni licenta GRATUITA”

 1. Andrew

  Licenta e functionala.Am urmat pasii de mai sus si am licenta 180 de zile.Multumesc Radu!

 2. Iohrend

  Cand se afiseaza castigatorii de la concursul COMODO

 3. chris

  nu ma lasa sa-i instalez, (ma duce la pagina ofertelor https://us.norton.com/ps/loem/EN/Facebook/specialoffers.html?inid=hho_facebook_security_dl_active) oare pt.ca mai am tot un trial norton de 6 luni din care mai am 18 zile?am incercat sa-l instalez nefiind logat cu contul aferent primei licente,dar nimic.

 4. virus2009

  E si firesc sa fie asa, cum ar fi sa achizitionez 1 buc. licente/1 an , cind pot instala lunar timp de 12 luni acel kit de proba.

  Se poate rezolva problema ta, e de inteles ce trebuie facut .

  1. chris

   mersi, aşteptam o confirmare..

  2. chris

   mda..am dezinstalat toate setarile vechiului kit , l-am descarcat si instalat pe cel nou dar tot imi apare ca mai am 15 zile din vechea licenta si nu il pot activa pe cel nou..
   virus2009,poti fi mai explicit?

   1. virus2009

    Am explicat putin cam sucit ,pentru a intelege ceia ce aveti de facut , va trebuie sa scapati de toate fisierele acel av, asta prin unistall tool dat de producator nu veti reusi , nici cu unele softul gen revo care isi face treaba excelent, ce zic de revo (free pentru x86 sau pro x86/x64 dupa caz) nu va face ce va doriti voi .

    E firesc ca firma producatoare sa isi protejeze afacerea, acuma daca eliminati manual fisierele respective ar fi ok, Sa va zic o faza comica in legatura cu bitalau dupa 3-4 zile de aparitia noii versiuni 2014:

    ” Se foloseste functia de uninstall utilizind acelasi kit de instalare , se selecteaza ca sunt de acord cu dezinstalare produsului si la final imi zice: Va multumim ca ati utilizat versiunea 2013 .”

    E de cascadorii risulului.

 5. Adi

  Va luati Norton, timp de 6 luni. In alea 6 luni, invatati ce trebuie sa faceti, pentru a nu va virusa … si nu mai folositi anti-virus deloc. 🙂

  1. virus2009

   Acuma depinde ce faci mataluta la pc, spre exemplu eu nu pot avea orice produs de securitate, lucrez intens cu stick-uri, hdd externe, tot felul de carduri pe mina, caut informatii fara sa ma intereseze ce link deschid ,devirusari , conteaza sa pot rezolva o treaba , am functia de autoplay oprita, backup la pc ,stick-urile vaccinate, etc…..

   Cum zici ar trebui sa accesez doar site-uri de incredere, sa nu introduc nimic in port usb, etc…., cei de sunt pasionati de jocuri ar trebui sa si le cumpere, nu toti fac asta.

   Daca asi reveni pe linux asi fi de acord cu tine , momentan nu am cum, nu mai incuraja pe altii sa renunte la av, il au instalat si tot se trezesc cu pc-ul plin de animale de companie.

 6. neaksu90

  Un articol foarte bun. Va multumesc pentru aceasta oferta promotionala!

 7. Lybrarian

  L-am instalat si este Ok .

 8. dan

  atentie e vorba de 2012 nu de 2014

 9. Alex

  @ dan -> nu ai citit deloc cu atentie … Radu a explicat foarte clar : iei licenta pt. Av.2012 si o folosesti pt. Av.2014 instalat in calculator !

 10. Cristi

  Norton Antivirus este unul dintre preferati mei antivirusi.

 11. nicusor de la ploiesti

  fratelo e adevarat ca primul link are licenta de 6 luni dar cel de-al doilea care are doar 30 de zile cred ca e tot 2012 ca are iconita idetica cea pe 2014 are iconita in forma de glob aceeasi iconita doar ca este incercuita dar in fine oricum e bine ca e 6 luni valabila licenta insa ar fi fost mai bn sa spui direct sa instaleze norton 2012 fara sa mai dai sperante la lumea ca cealalt de la cel de-al doilea link ar fi 2014, si ca merge sa foloseti keia de la cel de 2012 am descarcat din altaparte cel pe 2014 si nu mi-a primit keia de la 2012 si nu merge sa bagi keia fara liniute ca ai scris tot asa la o postare de a ta sa introducem keia fara liniute,,,,deci in concluzie cei care au urmat pasii au instalat de doua ori aceeasi versiune insa cu licente diferite

 12. Cristea Ionica

  Nu functioneaza serverul .

  Error 404–Not Found

  From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol — HTTP/1.1:

  10.4.5 404 Not Found

  The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

  If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.

Leave a Reply