Bot Revolt – Un alt fel de firewall care blocheaza conexiunile periculoase

Exista astazi o multitudinde de solutii pentru a-ti pastra PC-ul curat. Lupta impotriva amenintarilor informatice este una din ce in ce mai dificila, dat fiind noile metode de actiune ale acestora. Antivirusi, programe de tip securiy suite, anti-phishing si alte programe te pot proteja insa mereu exista cate o bresa neacoperita. Astfel, o metoda noua de protectie este mereu binevenita.

Bot Revolt foloseste o baza de date ce contine IP-uri ale organizatiilor periculoase (inclusiv NSA sau DoD), site-urilor periculoase, etc. Virusi, boti, hackeri sau viermi informatici sunt blocati din a-ti accesa PC-ul sau a realiza conexiuni externe.
Programul se actualizeaza automat zilnic cu peste 3000 de IP-uri noi pe care le va bloca. In plus vei primi informatii despre IP-ul blocat si vei stii carei organizatii ii apartine.

Programul este gratuit si poate fi descarcat de la adresa:
https://botrevolt.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Bot Revolt – Un alt fel de firewall care blocheaza conexiunile periculoase”

 1. mihai

  acu nu mai este comodo cel mai bun firewall?????

  1. Andrei R.

   Buna intrebare 😀

 2. bogdan

  Ave!
  Iti urmaresc postarile de ceva vreme, si multe sfaturi pe care le-ai prezentat aci le-am urmat, ca de ex. configurarea lui Comodo 6.
  Intrebarea mea e daca bot revolt merge doar daca e unicul firewall instalat (adica oprind comodo) sau se poate impaca cu comodo. pagina lor de FAQ si forumul nu m-au lamurit.
  Nu am avut niciodata 2 firewalluri instalate (decat o data, cand am uitat sa dezactivez windows firewall), dupa mintea mea e aceeasi situatie ca la 2 antivirusi, dar din ce vad la Bot Revolt pe site, nu ar trebui sa se calce pe sireturi.
  Tu ce zici? te-ai lasa pe mana unei solutii ip-based, sau ai merge tot pe behavior-based?

 3. nicolae

  Interbare aiurea,nu cititi titlu ?…este un firewall bazat pe IP-uri.

 4. oliver

  foarte bun programul il am deja instalat pe langa bitdefender internet security 2014,functioneaza foarte bine impreuna nu am avut probleme decat la instalarea lui :D…..spre surprinderea mea am vazut ca acesta a blocat o multime de ip-uri din lista neagra…..

 5. scorpyo

  e degeaba…trebuie cumparata licenta ca sa isi faca update..bleah

 6. BlueStrut

  Si trebuie sa platesc ca sa-si actualizeze listele? Serios? Ma intorc la PeerBlock!

  Apropo….ma tot intreb: universitatile chiar spioneaza sau creatorii uneia din liste vor sa-i puna pe studenti pe invatat? 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.