Castigatorii concursului G Data TotalSecurity 2014

Iata ca a venit vremea sa aflam castigatorii concursului aniversar G Data. Am pus la bataie 10 licente G Data TotalSecurity 2014, valabile timp de un an de zile.

Am efectuat extragerea folosind sistemul tragerilasorti.ro, iar detaliile sunt disponibile public la adresa https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/1647-concurs-g-data/

Iata si lista celor 10 castigatori, conform username-ului utilizat la comentarii:

castigatori g data

Demeter Sandor, Moroi, demeter evelin, bogdan florin, Lucian, Siana, Demeter Imola, Claudia I, vali, dan george

Felicitari tuturor!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “Castigatorii concursului G Data TotalSecurity 2014”

 1. mariusD

  Felicitari norocosilor!

 2. maTe

  felicitari castigatoriilor 😀

 3. bogdan florin

  Licenta dc expira pe 11.04.2014?

 4. Moroi

  Este un aranjament, masoneria, illuminati. Iarasi ati conspirat impotriva mea…. Aaaa. Am castigat ! Multumesc Radu, multumesc G-Data. (Costin P)

  P.S. Coincidenta face ca am pe calculator un G-Data IS 2014 valabil pana in decembrie. Este vreo posibilitate sa bag serialul primit pe mail undeva si sa fac un update din interiorul programului. Sau trebuie dezinstalare curata, si instalare din linkul primit ??? Care e procedura corecta de upgrade de program?

 5. Lucian

  Bogdan, nu ma speria si pe mine! Chiar ti s-a activat pana pe 11.04.2014? Ai mai avut inainte un produs G-Data instalat in PC/laptop? Tocmai ce am castigat si eu o licenta G-Data si ziceam sa nu o activez pana nu-mi expira Bitdefender-ul IS 2013 care mai are vreo doua luni (dintr-o licenta pe 1 an). In mail mi s-a spus ca licenta va fi valida 12 luni de la data activarii. Insa ce ai afirmat tu aici… mi-a dat de gandit. Ma poti lamuri ce s-a intamplat, mai exact?

 6. Valerian

  @Moroi. daca vrei sa faci upgrade de program nu trebuie sa dezinstalezi sau sa cureti versiunea veche, e de ajuns sa decarci kit-ul de instalare de pe site-ul avsecurity sau al producatorului peste. vei primi un mesaj in care ti se spune ca se poate upgrada solutia de la versiunea X la versiunea Y. Activarea cheii se face din Virus Signature – More settings – Activate licenses si se completeaza folrmularul.

 7. DaniL

  @ Bogdan Florin si Moroi, licenta e valabila 12 luni. E inversat formatul data: intai luna si apoi ziua. Banuiesc ca ai activat ieri licenta adica 04. 11 si dupa formatul invesat pe 11.04.2012.

 8. Moroi

  @DaniL : Multumesc, dar eu nu m-am plans de durata licentei. Stiu formatul de data imperial. Eu pur si simplu intrebam care e procedura corecta de upgrade de software. Multumesc @Valerian

 9. Moroi

  @Valerian. Multumesc domnu’, dar nu merge cum spui tu. Cand instalezi peste, iti simte ca aplicatie incompatibila G-Data IS (?!?) si-mi cere sa o dezinstaleze el.

 10. Clawname

  Felicitari castigatorilor 😛

 11. vali

  Buna ziua! Am incercat sa activez astazi produsul, si imi apare un mesaj pop-up cum ca a fost deja activat…. am istalat cu drept de admin, setari recomandate. Stie cineva ce se poate face in acest caz pt a putea folosii „castigul”? Multumesc

 12. vali

  s-a rezolvat. serialul nu corespundea….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.