MaskMe – Blocheaza spam-ul cu adrese temporare de email si protejeaza-ti parolele si numarul de telefon

Cu siguranta ai patit si tu asta: vrei sa descarci ceva, cumperi ceva de pe net sau te abonezi pur si simplu la un newsletter si apoi… te trezesti cu zeci de email-uri nesolicitate care-ti invadeaza inbox-ul.

Una dintre cele mai bune solutii este oferita de Abine si se numeste MaskMe. Este disponibila sub forma de extensii pentru Google Chrome sau Firefox si ca aplicatie de mobil: Android si iOS.
Ce face MaskMe? Iti protejeaza adresa de email, numarul de telefon si cardul de credit recunoscand automat formularele web care iti solicita aceste informatii si oferindu-ti posibilitatea de a crea versiuni temporare (“false”) ale acestor date, care vor face forward spre contul tau real.

Odata utilizat pe un site, va tine minte contul “fals” creat anterior. Versiunea gratuita iti permite crearea de conturi nelimitate de email, beneficiezi de functiile de autocompletare si autogenerare si crearea unui cont web pentru a simplifica procesul de logare cand nu vrei sa folosesti Facebook Connect sau Google log-in.

Versiunea cu bani iti ofera posibilitatea mascarii numarului de telefon, a cartii de credit si sincronizarea datelor.

Iata ce se intampla cand vrei sa completezi un formular care iti solicita adresa de email:

maskme

De asemenea poti sa iti gestionezi email-urile create in setari:

maskme

Pentru a te proteja acceseaza site-ul oficial si instaleaza extensia potrivita browserului tau:https://www.abine.com/maskme/
Pentru informatii detaliate accesati:
https://www.abine.com/maskme/faq

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “MaskMe – Blocheaza spam-ul cu adrese temporare de email si protejeaza-ti parolele si numarul de telefon”

 1. gigi
 2. undead

  Iata ! Dovada vie ! 🙂 Tarziu vorbesti despre asa ceva.Folosesc de mult timp.

 3. undead

  person: ZOLTAN EGRESI
  address: GLOBE HOSTING LTD
  address: Avram Iancu 37
  address: Baia Mare Maramures 430313
  phone: +40312249495 ext. 70

  -Ce reprezinta acestea?-Providerul de net?

 4. Hy !

  -Am restrictie pe IP ?

 5. Hy !

  Multumesc ca mi-ai raspuns ! Pe IP-ul de Romania,cel real,si folosindu-ma de adresa de e-mail reala nu mai puteam sa scriu aici.Imi interzisei sa mai scriu.Acum doar cu IP diferit mai pot sa scriu.Nu imi face placere si regret ca-s in situatia asta.”https://www.ipulmeu.net/ Ip-ul tau este: 115.187.78.204″.

Leave a Reply