Hard Drive Inspector 4.19 – licenta GRATUITA

hard drive inspectorÎnchipuiți-vă cum v-ați simți dacă ați pierde deodată toate datele din computer: toate documentele, mesajele email, conturile, parolele salvate, pozele, muzica și fișierele video. Sună ca un coșmar, nu-i așa? Dar exact asta s-ar întâmpla dacă un hard drive, o componentă a computerului dvs. care stochează date, s-ar bloca și nu ar mai funcționa.

Din moment ce hard driveul are o mișcare continuă de rotire a părților mecanice, acesta poate suferi în timp. Se poate uza în orice moment fără nici o înștiințare, lăsându-vă cu ochii în soare. Da, hard driveul este doar o piesă de metal și este foarte ușor de înlocuit, dar oare puteți restaura conținutul său unic la fel de ușor? Să previi este mult mai bine și mai ieftin. Folosiți Hard Drive Inspector care monitorizează continuu calitatea driverelor și să previne în caz de pericol, reducând astfel șansele unui dezastru. Instalați Hard Drive Inspector gratuit chiar acum, mâine s-ar putea să fie prea târziu.

Il puteti avea acum gratuit printr-o oferta speciala GOTD, valabila inca 22 ore din momentul postarii la adresa: https://ro.giveawayoftheday.com/harddrive-inspector/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Hard Drive Inspector 4.19 – licenta GRATUITA”

  1. iTanium

    f util programul,recomand!Multumim Radu ptr promotii!

Leave a Reply