Cine te spioneaza si cum poti opri asta ?

Activitatea online sau simpla utilizare a unui calculator implica multe riscuri. Din pacate esti spionat din mai toate partile si nimic nu este imbatabil in lupta contra hackerilor sau virusilor.
Hotspot Shield a creat un infografic (lb. engleza) care sumarizeaza intr-un mod simplu de inteles, care sunt amenintarile asupra sigurantei tale online si a intimitatii.
infographic spionare online

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Cine te spioneaza si cum poti opri asta ?”

 1. Adi

  Eu nu-mi mai bat capu` cu astea. De cand intri on-line, asteapta-te la geamuri din sticla transparenta.

 2. Daniel

  Eu am ramas surprins de faptul ca Google stocheaza chiar si parolele de la retelele wireless pe care le accesezi. Concret, am un Nexus 7 unde m-am logat cu contul de google si de curand am cumparat un telefon Nexus 5. A venit cand eram la munca si m-am logat cu contul de google de la munca si mi-a sincronizat toate aplicatii de pe tableta. Supriza am avut-o cand am ajuns acasa si …. telefonul s-a logat la reteaua wireless de acasa fara sa intrebe de parola (o stia deja). Asta m-a facut sa ma simt foarte expus… dar cred ca asta e pretul care il platesti daca vrei sa folosesti serviciile lor “gratuite”.

 3. axelluny

  Nu google este cel mai mare bandit ci microsoft și serviciile secrete.Recomandarea este următoarea.Stocați datele care le considerați importante pe un hard extern sau pe dvd-uri.Calculatorul să rămană doar cu windowsul sau linuxul pe el deoarece nu vă puteți pune cu acești bandiți.Pe feisbuci și în general la navigare pe web bănuiesc că știți că nu există intimitate.Personal m-am resemnat deoarece sunt foarte perseverenți. https://screenshooter.net/7985114/jobetdy. Am studiat foarte mult alternativa trecerii la linux și am ajuns la concluzia că este extrem de vulnerabil la priviri indiscrete,un firewall adevărat pentru el costând bani.Nu trebuie să vă mai amăgiți cu nu știu ce suite de securitate că mare valoare nu au.Totul este ascultat și monitorizat(activitate pe internet,telefoane ,maill,activitatea cotidiană,activitatea la servici).BIG BROTHER ESTE PESTE TOT.

 4. Eduard

  Oh Doamne..sper ca istoricul meu sa nu ajunga pe mana iubitei.

 5. Cosa Nostra

  Mai bine incercati VPN gratuit de la GETPRIVATE

  Sunt suedezii care au si PirateBay

 6. Lybrarian

  Nu imi fac griji daca guvernul se uita in datele mele.
  Banditii si corporatiile sunt problema.
  Modul in care exploateaza ce fura.

 7. ViRii

  Da NSA unde-i? :))) s-au lasat de spionat?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.