Facebook Profile Viewer – Campanie romaneasca de furt a conturilor FB

Facebook este locul unde gasesti orice, de la prieteni, poze, anunturi de tot felul, pana la spam-uri si virusi, dar si “oameni isteti” care vor sa iti fure contul.

Am descoperit pe unul din grupurile mari de Facebook din Romania (peste 70.000 membri) o tentativa reusita as spune eu de furt a conturilor de Facebook.
Grupul afiseaza o postare de tip pinned cu mesajul:

Vezi cine-ți vizitează profilul de Facebook: https://facebook-profile-viewer.tripod.com/.

Are cu siguranta vizibilitate maxima, multe Like-uri si bineinteles si multe victime. Sunt curios cat de incompetent sau marsav este Admin-ul acelui grup permitand acest lucru sa se intample. Sau poate Admin-ul este chiar cel care a postat sub acel nickname…

facebook profile viewer

Accesand pagina indicata esti pacalit ca ai putea vedea persoanele care ti-au accesat si vizitat profilul FB in ultima vreme si pentru aceste informatii trebuie sa furnizezi “doar” username-ul FB, email-ul si parola !!

fb profile view

Daca doriti sa va fie furat contul de Facebook accesati cu incredere acea pagina… dar cum cred ca nu este cazul pentru nimeni cu scaun la cap, marcati drept SPAM orice postare de genul acesteia si fiti cu ochii in patru pe ce dati click si ce completati online!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Facebook Profile Viewer – Campanie romaneasca de furt a conturilor FB”

  1. Nelu B

    Pe Virus total numai ESET o recunoaste ca Phishing

  2. Care au fost cele mai viralizate articole pe bloguri si site-uri de stiri (18-24.11.2013)? | refresh.ro

    […] Facebook Profile Viewer – Campanie romaneasca de furt a conturilor FB – faravirusi.com35 shares 5 comments 26 likes 1 tw. trackback 321 tw. followers […]

Leave a Reply