Hackerul Andrei Avadanei “Schimba vorba” cu Lucian Mindruta, de la ora 21.00

Andrei Avădănei, preşedintele Centrului de Cercetare în Securitate Informatică din România şi fondatorul conferinţei DefCamp, este invitatul lui Lucian Mîndruţă la emisiunea „Schimbă vorba” de joi, 21 noiembrie.

Tânărul hacker alb a vorbit descris despre subiectul controversat al „supravegherii” pe Internet, explicând cine, cum şi de ce vrea să obţină informaţii despre utilizatori.

hacker andrei avadanei schimba vorba

De asemenea, Andrei Avădăni a oferit sfaturi privind securitatea datelor şi protecţia identităţii fiecărei persoane în mediul virtual: cât de uşor pot fi sparte parolele utilizate pentru conturile de pe diverse site-uri sau reţele de socializare şi cât de previzibili sunt oamenii atunci când aleg combinaţia pentru parole, aflaţi în emisiunea „Schimbă vorba”, începând cu ora 21:00, pe live. gandul.info.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Hackerul Andrei Avadanei “Schimba vorba” cu Lucian Mindruta, de la ora 21.00”

  1. Nelu B
  2. axelluny

    Și mie mi-a plăcut că a spus un mare adevăr pe la final precum că organizația Anonimus e foarte posibil să nu existe și că ar fi opera unor servicii secrete.Exact așa stau lucrurile,este masca sub care unele SS mai dau peste nas la altele.Nu trebuie să se mai spere la nu știu ce apărători ai democrației pe net că de faptul netul aparține celor care l-au inventat,dar și celor care investesc în el.În rest….întrebările puse de Mândruță au fost cam puerile(se vede că nu se pricepe).Cred că ar trebuie să viziteze și el ceva site-uri de specialitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.