Auslogics Disk Defrag Pro 4.3 – licenta GRATUITA

Ediţia profesională a programului favorit de defragmentare Auslogis oferă algoritmi de optimizare avansaţi şi o tehnologie inovativă de butare, oferind o şi mai bună performanţă de funcţionare computerului dvs.

auslogics disk defrag pro

Caracteristicile avansate de defragmentare nu vă permit doar să defragmentaţi şi să optimizaţi driverele, dar previn deasemenea fragmentarea şi efectiv menţin sistemul dvs.  ca şi cum ar fi nou-nouţ:

 • Defragmentează fişierele de sistem  (MFT, pagefile, hiberfil, etc.) pentru ca sistemul dvs. să pornească mai repede;
 • Oferă posibilitatea de a alege între 4 algoritmi de optimizare a disk-ului care vă permite să ajustaţi programul în funcţie de nevoile dvs.;
 • Nu doar că defragmentează, dar deasemenea previne fragmentarea ulterioară, consolidând astfel spaţiul liber şi aşezând fişierele în mod strategic;
 • Foloseşte algoritmi speciali pentru hard disk-urile cu SSD şi VSS activat pentru a preveni slăbirea hard disk-ului sau pierderea puctelor de restaurare;
 • Oferă opţiuni de programare care vă permit să setaţi defragmentarea şi optimizarea în momentul convenabil pentru dvs.;
 • Afişează rapoarte detaliate şi grafice de performanţă, astfel că puteţi vedea tot ceea ce face programul şi cum aceste acţiuni afectează performanţa computerului dvs.

În concluzie, Auslogics Disk Defrag Pro este un instrument care vă ajută să restauraţi şi să menţineţi viteza de funcţionare şi performanţa computerului la cel mai înalt nivel.

Pentru a obtine licenta gratuita pentru acest program, folositi link-ul:
https://giveawayfile.glarysoft.com/Soft/2013/11/Auslogics%20Disk%20Defrag%20Professional%20V4.3.2.0.zip

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Auslogics Disk Defrag Pro 4.3 – licenta GRATUITA”

 1. Nelu B

  e deja “over” activarea

 2. Nelu B

  Revin la comentariul anterior: Folositi linkul descris, nu incercati sa activati giveaway key ca nu merge. Descarcati progr. normal de pe net si puneti licenta din .txt.

 3. ducu

  Multumesc Radule, si-ti doresc Sarbatori Fericite si multa sanatate in noul an !La Multi Ani !

 4. gusti

  buna am un antivirus microsoft security essentials si am instalat si malwarebytes si lam scanat si mia gasit 91 de chesti pe acolo si oare ia sters pe toti .essentials nu mia gasit nici un virus cand iam scanat.

 5. xpert

  Cum este in comparatie cu O&O Defrag 15?

 6. yonut

  Descarcatil de pe situl oficeal si folositi seralu din archiva luata de pe acest site !!Sper ca iam fost de folos cuiva !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.