Cum sa fii la curent cu toate noutatile FaraVirusi.com pe Facebook

Politica Facebook in ultima perioada este de a limita accesul utilizatorilor la postarile paginilor carora le-au dat “Like”. Astfel, daca pana acum un maxim de 16% din fani primeau toate actualizarile in newsfeed, ultima actualizare Facebook a redus procentul la doar 3%.

Care este ideea lor? Daca vrei sa fii vizibil, platesti! Fiecare postare pe care o vrei in newsfeed-ul tuturor utilizatorilor costa …

Pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/faravirusicom) va tine la curent cu toate articolele postate pe blog si nu numai: avem stiri de securitate pe care nu le putem traduce din lipsa de timp, noutati diverse din domeniul stiintei, recomandari utile sau poze si bancuri amuzante menite a va descreti fruntile etc.

Daca doriti sa fiti la curent cu toate postarile noastre urmati pasii de mai jos:

1. Daca inca nu ati primit ultimul update Facebook apasati butonul “Like” pe pagina noastra si asigurati-va ca este bifata optiunea “Show in News Feed”, apoi dati click pe Settings.

facebook like views

Apoi bifati optiunea “All updates” conform pozei:

all updates newsfeed facebook

2. Daca ati primit actualizarea facebook de acum cateva zile nu veti mai avea meniurile de mai sus, ci doar urmatorul. Aici puteti bifa “Get notifications” sau puteti crea o lista speciala cu noutatile paginilor de interes. Va recomandam prima optiune.

facebook faravirusi

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply