Denumirea McAfee dispare. Reactia fondatorului la decizia Intel

Anul acesta, in cadrul CES 2014, Brian Krzanich, CEO al Intel a anuntat ca se va renunta la denumirea McAfee pentru produsele de securitate pe care le detin. In schimb acestea se vor numi Intel Security.

Intr-un interviu acordat celor de la BBC, fondatorul companiei McAfee, miliardarul John McAfee a declarat:

“Multumesc de o mie de ori celor de la Intel ca m-au eliberat de aceasta asocierea teribila cu cel mai prost soft de pe planeta. Si acestea nu sunt cuvintele mele, ci ale milioanelor de utilizatori iritati.”

intel mcafee

Sursa: https://www.bbc.co.uk/news/technology-25631183

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Denumirea McAfee dispare. Reactia fondatorului la decizia Intel”

 1. Robert

  Pentru mine ii in categoria virusilor pentru ca pur si simplu iti f*** sistemul si se instaleaza ‘cu forta’ la tine (adica daca instalezi ceva soft zice “nu vrei si McAfee”, frate daca vroiam si era bun mergeam si il luam)

 2. florin

  McAfee e unul dintre marii informaticieni ai lumii si multimilionar,creatorul acest-ui antivirus celebru,acuzat de crima,fugar,oricum a devenit un om distrus,un betiv si un drogat.Pacat de inteligenta lui.Poate a refuzat sa se alinieze New World Order si a fost eliminat de ‘sistem’ ……

 3. Valigw

  Pacat !
  A fost primul sau al doilea antivirus pe care l-am folosit, am prins o promotie de cateva luni la o revista de PC cumparata. Asta a fost acum muuulti ani, atunci era unul dintre cei mai puternici si respectati antivirusi !
  Pacat.
  P.S. Cred ca Robert se refera la o solutie alternativa (gen scan la cerere sau site advisor) parca am patit si eu asa ceva, dar nu mai stiu numele antivirusul. Oricum solutia PRO era/este cu bani !

 4. happyday

  Indiferent daca era sau nu beat ori drogat, tipul a facut o declaratie tare de tot. 😆
  Culmea e ca ceea ce a spus nu este nici departe de realitate, McAfee fiind una dintre solutiile cel mai putin agreate ale momentului. E posibil ca pe cei de la Intel sa-i fi interesat mai putin acest aspect fiindca e mai usor sa lucreze pe o structura gata definita, chiar avand multe disfunctionalitati, decat sa creeze una noua intr-un domeniu diferit fata de cel in care activeaza compania.

  1. Valigw

   LA MULTI ANI !

Leave a Reply