Samsung Mobile ofera gratis timp de o saptamana 100 de telefoane Samsung Galaxy s4/zi – Inselatorie pe Facebook

Au aparut din nou inselatoriile clasice cu gadgeturi gratuite oferite pe Facebook. De data aceasta a fost creata o pagina denumita “Samsung Mobile Ro” (https://www.facebook.com/samsungmobro) ce afiseaza o oferta de nerefuzat: Samsung Mobile ofera gratis timp de o saptamana 100 de telefoane Samsung Galaxy s4 / zi.

samsung mobile ro inselatorie facebook

Dand click sunteti invitati sa accesati site-ul: https://videoclipuritari.ro/samsungmobile.php.
Pasii pentru a intra in posesia telefonului constau in a da Like paginii mai sus mentionate si a distribui aceasta oferta mai departe pe Facebook.

samsung galaxy s4 gratuit facebook

Bineinteles ca este o mare teapa si nu va ofera nimeni acest telefon gratuit. Pagina este creata pe 8 ianuarie a.c. si are deja peste 11.000 de fani !! Nu are niciun Regulament precis pentru aceasta asa-zisa oferta, nu exista organizator si sper ca va disparea in curand de pe Facebook.

Raportati-o cu incredere ca Spam si avertizati-va prietenii sa nu propage acest spam mai departe. Acest demers vine dupa unul similar care pretindea ca ofera produse Apple.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Samsung Mobile ofera gratis timp de o saptamana 100 de telefoane Samsung Galaxy s4/zi – Inselatorie pe Facebook”

  1. Alex

    Era una si cu Apple.

  2. ion

    simpla exprimare: ofera gratis arata la ce subspecie se refera. Un om sanatos la minte stie ca un concurs nu ofera gratis, ci ofera premii:) Dar la cati cretini sunt pe facebook si analfabeti sper sa le fi furat datele la toti

Leave a Reply