Produsele Kaspersky Lab si-au depasit inca o data rivalii in testele independente

Kaspersky Internet Security 2014, Kaspersky Endpoint Security for Business și Kaspersky Small Office Security au obtinut cele mai bune rezultate in cea mai recenta runda de teste independente trimestriale Dennis Technology Labs (octombrie-decembrie 2013).

Kaspersky Internet Security 2014 a obtinut 1030 de puncte din totalul posibil de 1048, obtinand cele mai bune rezultate dintre cele noua solutii concurente la categoria de produse pentru utilizatori individuali. Solutia a protejat cu succes sistemul de test de 99 din cele 100 de mostre malware si a obtinut rezultatul maxim de 740 de puncte in scenariul Legitimate Software Ratings, care masoara rata de rezultate fals pozitive pentru aplicatii legitime. Rivalii Kaspersky Lab au inregistrat, in medie, doar 662 de puncte in cadrul aceluiasi test.

Produsele Kaspersky Small Office Security si Kaspersky Endpoint Security for Business au fost, de asemenea, castigatoare la categoriile de securitate pentru mocrointreprinderi si pentru companii. In ambele cazuri, produsele Kaspersky au detectat 99 de amenintari din totalul de 100, fara niciun rezultat fals pozitiv. Solutiile au obtinut 1029 de puncte dintr-un total posibil de 1048, fiind singurele produse care au obtinut un rezultat atat de bun.

Succesul obtinut de produsele Kaspersky Lab la toate cele trei categorii a asigurat rating-ul AAA, oferit de Dennis Technology Labs.

“Acest tip de test, care se desfasoara pe o perioada extinsa de timp, si utilizarea celor mai noi mostre de malware ne ofera o perspectiva obiectiva cu privire la capacitațile de protectie ale fiecarui produs”, a declarat Oleg Ishanov, Anti-Malware Research Director in cadrul Kaspersky Lab. „Tehnologiile Kaspersky Lab, cele mai bune din industrie, au demonstrat din nou cat de eficient pot combate amenintarile cibernetice – acasa sau la birou – si si-au evidentiat versatilitatea in diverse conditii de utilizare”, a incheiat Ishanov.

Testele au fost efectuate pe computere de 64-bit, care rulau sistemul de operare Windows 7 Service Pack 1. Solutiile de securitate pentru utilizatorii individuali au fost testate folosind versiunea Home Premium, iar cele pentru companii au fost testate utilizand Windows Professional.

Produsele Kaspersky Lab isi demonstreaza in mod regulat eficienta in lupta impotriva amenințarilor cibernetice in cadrul testelor independente. In luna decembrie a anului trecut, Kaspersky Internet Security a surclasat toti concurentii in cadrul testelor de detectare a malware-ului, realizate de AV-Comparatives. In noiembrie, laboratorul AV-TEST a numit Kaspersky Endpoint Security for Business cea mai buna solutie de securitate pentru companii.

Mai multe detalii despre rezultatele testelor si metodologia de testare pot fi gasite pe site-ul Dennis Technology Lab.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Produsele Kaspersky Lab si-au depasit inca o data rivalii in testele independente”

 1. Andrei

  Coolll deci nu trebuie sa regret nici o clipa ca l-am cumparat

 2. Valigw

  Foarte ciudate(ca sa nu le spun altfel), rezultatele de la acest Pennis Technology Labs !
  Trecand peste faptul ca analizeaza DOAR 9 solutii de securitate, POATE Norton si Kaspersky, or fi mai buni decat Bitdefender, dar chiar or fi mai buni si Eset si Avast ? Nu prea cred !
  Ca sa nu mai spun ca, concureaza de-a valma internet security cu antivirusi !

  1. cali

   fa-ti un leaktest la bitdefenderul tau vezi cum stai ,iti spun eu e varza bitdefender consuma la resurse enorm ,plus ca nu il trece pe cand avast si restul il trec

   1. Valigw

    Indiferent de care e mai bun, e corect sa compari Avast Antivirus Free cu Norton, Bitdefender, Kaspersky, produse internet security, platite ?
    Cat despre Avast, e un produs bun si pun versiunea free pe calculatoare la concurenta cu Bitdefender free. Cred ca mai nou am sa pun si Avira, vad ca, creste si sper sa ajunga din nou cea fost. Inainte era antivirusul meu free preferat. Referitor la UN test, nu contest, te cred pe cuvant, dar teste sunt multe.
    Uite si aici UN alt test:
    https://www.faravirusi.com/2013/03/04/avast-internet-security-8-test-in-dinamica-realizat-de-faravirusi-com/
    Comparal cu asta:
    https://www.faravirusi.com/2013/07/02/bitdefender-internet-security-2014-evaluare-si-test-in-dinamica-by-faravirusi-com/
    Ambele sunt ultimele variante comerciale(IS), ce parere ai ?
    Referitor la Bitdefender care e “varza” si “consuma la resurse enorm” incerc doar sa fac un schimb de idei si sa acumulez experienta. Nu tin neaparat sa intru in polemica cu nimeni si nici nu sunt interesat sa sustin un anumit produs. Experianta mea cu Avast a fost pozitiva, atat cu versiunea free cat si cu cele comerciale.

 3. vecinul

  Oameni buni, faceti un mic efort si rulati live un Linux Mint 16 Cinnamon, cu un consum de 250 Mb de ram, un SO complet,sigur si stabil . Antivirus ?!?!? Ce ar mai face baietii astia daca am avea mai multi Linux ?!?1 Salutari din partea unui Linux Ubuntu 12.04 LTS ..fara antivirus !

Leave a Reply