RRC Romania unic distribuitor Trend Micro in Romania

Fondat în 1992, Grupul RRC este unul dintre cei mai importanti distribuitori cu valoare adaugată din Europa Centrală și de Est și este specializat în soluții IT Enterprise pentru reselleri cu valoare adaugată. RRC oferă o gamă largă de produse, soluții și servicii high-tech, incluzând servere, sisteme de storage, networking, securitate, data center și virtualizare, identificare automată și captura de date, comunicatii video, data și voce.

Începând cu ianuarie 2014 RRC Tech Distribution S.R.L. devine distribuitor unic al produselor Trend Micro pentru Romania.

“Divizia de Security a RRC Romania adaugă astăzi în protofoliu încă un brand de top din domeniul securității IT, brand ce va contribui la dezvoltara parteneriatelor pe care RRC Romania le are cu integratorii de sisteme informatice. Experiența acumulată în distribuția de soluții de securitate IT în Europa Centrală și de Est, poate fi astfel replicată pentru a susține partenerii locali.”, a declarat Dl. Mircea Florescu, Director General al RRC Romania.    Trend Micro, cu mai mult de 25 de ani de experiență este recunoscut ca lider de piață în securitatea serverelor, securitatea in medii virtuale și cloud. Trend Micro asigură protecția inteligentă a informațiilor, folosind tehnologii inovatoare de securitate, care sunt simplu de implementat și de a gestionat.

Cu sediul central in Tokyo și prezență mondială prin intermediul altor 36 de birouri, beneficiind de susținerea unei echipe de peste 5.000 de oameni, Trend Micro acoperă nevoi de securitate pentru toate tipurile de utilizatori.

Alți producătorii, pentru care, la începutul anului 2014, RRC este distribuitor autorizat în Romania, sunt: IBM, EMC, Avaya, Motorola Solutions, Zebra Technologies, Cambium Networks, Xplore Technologies, Datalogic, Datamax-O’Neil, Corning Cable Systems, NCR, Toshiba GCS, Jabra, NiceLabel si Check Point.

Echipa RRC – Trend Micro

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply