Norton Mobile Security – licenta GRATUITA timp de un an

Noul Norton Mobile Security cu antivirus protejează telefoanele și tabletele Android împotriva furtului, pierderii, a programelor malware și a virușilor. Vă localizează de la distanță telefonul pierdut sau furat (sau tableta pierdută sau furată). Scanează noile aplicații, actualizările aplicațiilor și cardurile SD pentru a descoperi riscurile de pierdere a confidențialității, programele malware și greyware. Controlați cu ușurință protecția pentru toate telefoanele şi tabletele printr-un singur site web.

norton mobile security android gratuit

Versiunea Premium poate fi obtinuta gratuit pana pe data de 23 februarie a.c. folosind pagina promotionala:

https://us.norton.com/stay-safe/promo

ATENTIE !! Debifati optiunea “Auto-renewal” pentru ca dupa un an de utilizare gratuita sa nu fiti taxati automat pentru al doilea an de utilizare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Norton Mobile Security – licenta GRATUITA timp de un an”

 1. Armand

  Norton, o relicva din anii 90, dupa 77 de linkuri si inregistrari, oferit de date card si alte aiureli, am reusit sa activez balaria (care de altfel e gratis in Play store)…

  1. Valigw

   Armand apreciez ca nu esti fan america(producatorul Symantec), dar ce argumente ai ca Norton e un produs slab ? Sper ca nu te referi la faptul ca nu este prezent in testele ….(ca sa nu fim banuiti de reclama mascata), ARGUMENTE !

   1. costi

    pe vremea cand l-am incercat obosea destul de mult telefonul, fara sa aiba alte rezultate pozitive, in special testand componenta de adware care ma interesa cel mai mult. acum nu stiu cum mai este ,dar repet, ingreuna destul de mult telefonul.

 2. un cititor

  Ori nu vad bine, ori nu stiu sa downloadez acest Norton, dar mie imi apare ca acest produs costa 29,99 usd si ca trebuie sa introduc datele de pe card pentru a-l cumpara!

 3. Nelu B

  @un cititor: trebuie sa pui si codul promotional care apare in site – alegi intai o tara – (La mine Romania nu apare) apare codul promotional pe care il introduci la efectuarea “platii” dupa care suma totala va fi 0. Sa ai grija asa cum a spus si Radu sa debifezi optiunea “autorenewal”

 4. axelluny

  Prea multe ”acțiuni” pentru un Norton. Personal am pe IObit pe telefon şi sunt foarte mulțumit de el.Desigur sunt multe opțiuni, care de care mai generoase în Play Store.Momentan m-am împiedicat de cel de sus.(îmi place cum arată!!!!)

Leave a Reply