WTFFF! .. Look what students do at school – Virus raspandit pe Facebook

Se raspandeste de cateva ore un nou virus pe Facebook, care eticheteaza o buna parte din prietenii victimei intr-o postare cu un asa-zis clip minune.

Mesajul este urmatorul:

WTFFF! ……ubpq6umzpvi — with /nume/ and 18 others.

/nume/’s private video
wogpqjq.tk

/nume/ reprezinta numele victimei, respectiv ale prietenilor etichetati in postare.

wtf facebook spam

Dand click sunteti directionati spre site-ul https://vidsvines.com/v/wtfvideos.htm, care arata identic cu pagina YouTube. Aici este afisat clipul cu titlul Look what students do at school!, iar pentru vizionarea lui vi se solicita instalarea unui codec Premium.

premium codec students school

Fisierul infectat se incarca de la adresa https://testingmyfiles.googlecode.com/svn/trunk/AdobePremium.exe, iar detectia sa este una foarte mica: 6 din 46 de antivirusi conform VirusTotal.com.

Nu instalati codecuri cerute pe site-uri suspecte si nu urmati link-urile indicate in postari cu etichetari multiple pe Facebook.

Pentru DEVIRUSARE actualizati antivirusul din sistem sau folositi ComboFix pentru scanare si indepartarea virusului pana la adaugarea definitiilor pentru solutia voastra de securitate.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “WTFFF! .. Look what students do at school – Virus raspandit pe Facebook”

  1. Rusu Ilie-Adrian

    Mi-am testat Microsoft Security Essentials pe acest virus : l-a recunoscut ca virus…. carantina si stergere, fara nici o problema.

  2. Catalin C

    Am patit asta acum 2 zile cand un prieten din lista mea de FB mi-a dat tag la acest video , eu am vazut nu stiam ce este si am dat click la link-ul cu tfukkkof.tk si era sa fiu infectat dar avand Comodo Secure DNS mi-a inchis conexiunea la un site Proxy din Germania …. deci mare grija ce fel de prieteni va trimit link-uri sau tag-uri …i-am spus ce a facut si ulterior l-am blocat pe acel individ…

  3. Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri? (W8, 2014) | refresh.ro

    […] WTFFF! .. Look what students do at school – Virus raspandit pe Facebook – faravirusi.com59 shares 6 comments 39 likes 1 tw. trackback 332 tw. followers […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.