Noul Bitdefender Mobile Security – functii anti-furt de elita si protectia datelor confidentiale

Bitdefender anunță lansarea noului Bitdefender Mobile Security, soluția de securitate pentru Android ce vine cu un modul anti-furt inteligent, cu funcții extrem de intuitive, o protecție avansată a informațiilor confidențiale, o interfață flexibilăși funcționalități de economisire a bateriei telefonului.

Noul Bitdefender Mobile Security folosește tehnologia bazată pe cloud pentru a avertiza cu privire la site-urile periculoase, fraude și tentative de phishing, ajutând utilizatorii să-și blocheze sau să-și găsească mai ușor și mai rapid dispozitivul în caz de pierdere sau furt.

bitdefender mobile security

Produsul este echipat cu tehnologia premiată de laboratoarele independente de testare pentru ușurința în utilizare și pentru cea mai bună rată de detecție. Funcția de Privacy Advisor semnalează aplicațiile intruzive, ce colectează date personale precum istoricul paginilor accesate din browser, lista de contacte, mesajele, fotografiile și notele făcute de utilizator în calendar.

Analiza Bitdefender pe 836.021 de aplicații gratuite de Android a scos la iveală că aproximativ o treime dintre acestea pot accesa locația telefonului, iar una din 30 poate trimite adresa de email a utilizatorului unei terțe părți; mai poate citi lista de contacte, istoricul paginilor vizitate de pe terminalul mobil sau poate accesa fotografiile.

“Odată accesate aceste informații, proprietarul telefonului nu mai are niciun control asupra celor care pot vedea conținutul și asupra modului în care datele sunt folosite. Telefoanele mobile moderne sunt mai mult computere portabile dacât telefoane, iar utilizarea necontrolată a aplicațiilor poate ridica riscuri serioase pentru confidențialitatea datelor utilizatorului,’’ a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist la Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security pentru Android indică, de asemenea, ce aplicații pot genera cheltuieli suplimentare prin apelare sau trimitere de mesaje text la numere cu suprataxăși îi ajută pe utilizatori să ia decizii informate cu privire la confidențialitatea și securitatea datelor.

Bitdefender Mobile Security este disponibilă la: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security și poate fi testată gratuit pentru 14 zile.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Noul Bitdefender Mobile Security – functii anti-furt de elita si protectia datelor confidentiale”

 1. Ladislai Robert

  Si eu folosesc Bitdefender Mobile Security dar parca prea mult se lauda cei de la Bitdefender cu aceasta functie antifurt…pai daca iti fura cineva tel si da rapid o resetare sa dus cu functia antifurt de la Bitdefender !!! Pe cand alte antivirusuri gen Kaspersky nu te lasa sa resetezi tel fara parola. Asa ca mai putin cu lauda Bitdefender !!!

  1. virus2009

   Sa nu mai vorbim de revenirea default a softului prin apasarea a acelor taste (revenire la setarile de fabrica) cum este denumita , poti avea mama softului instalat, nu este decit o reclama pentru a achizitiona un soft , nimic mai mult.

   Exact ca si in cazul pc-urilor cu OS (windows, linux, mac), desktop . laptop si ce o mai fi, format sau inlocuire hdd , adio localizare. Prostesc pe cei ce nu au cunostinte in acest domeniu.

   Sunt adeptul aplicatiilor open source – libere, daca o patesti nu are de ce sa iti para rau, sa mai platesti o licenta si sa fi victima cuiva sau probleme software, mai bine asa.

   Educarea si marea problemea este mentalitatea multora. Sa ne auzim cu bine.

Leave a Reply