Panda Security oferă câte o lună de protecție gratuită pentru fiecare gol marcat la Cupa Mondială de Fotbal 2014

panda meci gol licenta gratuitaCampania, care a început pe 14 martie și durează până pe 11 iunie, va recompensa clienții Panda noi cu câte o lună în plus de protecție pentru fiecare gol înscris de echipa favorită la Cupa Mondială de Fotbal din această vară.
Pentru a beneficia de această promoție, utilizatorii trebuie să achiziționeze și să activeze oricare dintre produsele de retail de la Panda Security (Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Global Protection, Panda Gold Protection, Panda Mobile Security sau Panda Antivirus For Mac) și să se înregistreze pe www.pandaworldcup.com.

Panda Security, compania de securitate Cloud, anunță noua campanie prin care oferă utilizatorilor șansa de a câștiga luni în plus de protecție gratuită pentru soluțiile de tip consumer.
Promoția Panda Security va dura până pe 11 iunie și va recompensa utilizatorii din toată lumea cu câte o luna de servicii gratuite pentru produsele pe care aceștia le-au achiziționat, pentru fiecare gol înscris de echipa pe care ei au selectat-o din rândul participantelor la Cupa Mondială de Fotbal, care va avea loc în Brazilia, de pe 12 iunie până pe 13 iulie 2014.
Pentru a beneficia de campanie, utilizatorii trebuie să achiziționeze și să activeze pentru prima dată una din următoarele soluții: Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Global Protection, Panda Gold Protection, Panda Mobile Security or Panda Antivirus For Mac, și să se înregistreze pe www.pandaworldcup.com.
Cum să participați la Campania Cupa Mondială Utilizatorii care doresc să participe la campania Cupa Mondială lansată de Panda Security trebuie să urmeze câțiva pași simpli:

  • Să achiziționeze prin orice canal (online, parteneri Panda, site internațional) și să activeze un produs din cele menționate mai sus în perioada 14 martie – 11 iunie 2014;
  • Să se înregistreze la adresa www.pandaworldcup.ro și să selecteze una dintre echipele naționale care participă la Cupa Mondială de Fotbal, în perioada de promoție.

“Iubim fotbalul și securitatea informatică, de aceea suntem siguri că această promoție va fi bine primită de utilizatori.
De fapt, a devenit deja un “hit” internațional, cu participanți din mai bine de 80 de țări în care suntem prezenți, inclusiv câteva dintre țările calificate în turneu: Spania, USA, Germania, Anglia, Franța, Olanda, Belgia, Brazilia,
Portugalia, Mexic, Argentina, Italia, Brazilia. Credem că este o modalitate originală și antrenantă de a ne recompensa utilizatorii și, de asemenea, de a stabili o conexiune între competițiile sportive internaționale și protecția multi-device pe care o parte dintre produsele noastre o asigură” spune Alvaro Elorriaga, Director Internațional de Retail la Panda Security.

Inițiative în zona de canal

Alături de Campania internaționala “Cupa Mondială de Fotbal”, lansată de către Panda Security, care se adresează utilizatorilor finali, în plan local au loc numeroase alte campanii organizate prin intermediul partenerilor locali: Likeit, Domo, Flanco, Carrefour, Emag, Evomag, PC Garage. Soft Tech Distribution și alții. Panda Security România încurajează și alți parteneri să se alăture campaniei internaționale prin promoții locale, acestea putând fi solicitate la adresa sales@ro.pandasecurity.com. Termenii și condițiile de participare la campania Cupa Mondiala de Fotbal sunt disponibile pe www.pandaworldcup.com.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Panda Security oferă câte o lună de protecție gratuită pentru fiecare gol marcat la Cupa Mondială de Fotbal 2014”

  1. happyday

    Pariu ca Brazilia va deveni brusc echipa favorita a proaspetilor utilizatori Panda ? 🙂

Leave a Reply