Paragon Backup and Recovery 14 Compact – licenta GRATUITA

Paragon Backup and Recovery 14 Compact este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare date pentru a securiza computerele desktop și laptop-urile Windows. Salvează rapid fișierele și directoarele  dvs., sistemul de operare sau chiar întreg hard disk-ul pe orice mediu de stocare dorit.

paragon backup recovery gratuit

Ediția compactă asigură protecția sistemului dvs. și a datelor prețioase, iar datele pot fi recuperate în caz de nevoie! Acum suportă cele mai noi standarde HDD!

Caracteristici cheie și noi opțiuni:

  • Suport pentru cele mai noi standarde HDD. Bucurați-vă de suport pentru AFD (Drive în Format Avansat), sectoare hard disk 2TB+ și non-512B.
  • Corector de butare. O utilitate redutabilă care recuperează abilitatea de pornire sistemul de operare.
  • Recuperare selectivă a datelor. Extrage fișiere si directoare individual dintr-o arhivă fără a recupera toată imaginea. Folosiți instrumentul Restore Wizard și selectați fișierele pe care doriți să le recuperți.
  • Aliniere a partițiilor pentru un proces sigur.  Alinierea partițiilor în timpul procesului de recuperare a datelor pe un nou hard disk  pentru a asigura că nu există pierderi în cazul alinierii incorecte a partiției.
  • Opțiune inteligentă de backup. Salvează în siguranță date prețioase fără să fie nevoie de o configurare suplimentară
  • Backup criptat. Pentru a evita accesul neautorizat la fișierele salvate, le puteți cripta cu ușurință în procesul de backup.

Pentru a beneficia de oferta cu licenta GRATUITA accesati site-ul:

https://www.facebook.com/pages/Paragon-Software-Group/116815481437?id=116815481437&sk=app_716267561759171 (Oferta doar pana pe 2 aprilie)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Paragon Backup and Recovery 14 Compact – licenta GRATUITA”

  1. Vali

    Puteti optine o licenta pentru Paragon Backup and Recovery 14 Compact completand datele cerute pe urmatoare pagina promotionala: https://www.paragon-software.com/registration/br14compact.html

Leave a Reply