Yahoo! Inchiderea contului ! – Email de tip phishing

Se raspandeste un email de tip phishing care vizeaza furtul contului de email Yahoo!. Are drept subiect “Yahoo! Inchiderea contului !” trimis aparent de la adresa Yahoo! Account Services – strighton1711@gmail.com.

Continutul suna astfel:

Deoarece in ultimele 3 luni adresa de e-mail (*edit*@yahoo.com) nu a fost utilizata, acesta a fost propusa pentru eliminare.

ATENTIE Toate mesajele din adresa de e-mail, inclusiv Inbox, Sent, Spam, Cos de Gunoi, etc vor fi sterse.
Va recomandam sa efectuati un backup a listei de contacte.

Daca doriti sa utilizati in continuare adresa de e-mail, accesati https://us-lrd-mail-edit-europe.org/yahoo/inc-com&home.page=&/confirm/ si vom anula operatiunea de inchidere.

Daca nu doriti sa mai utilizati adresa de e-mail accesati https://us-lrd-mail-edit-europe.org/yahoo/inc-com&home.page=&/cancel/ pentru inchiderea imediata a acesteia.

Cu respect,
Echipa Conturi Yahoo
Aceasta adresa de e-mail nu accepta raspunsuri.

Dand click pe link-ul indicat sunteti directionati de fapt spre adresa: https://edit-email-us-lrd-europe.mywebcommunity.org/confirm/connect.html, un site fals care mimeaza pagina oficiala de logare Yahoo! Mail.

Verificati mereu adresa din campul “Sender”, verificati intotdeauna adresa din bara de adrese si cand aveti chiar si cel mai mic dubiu nu dati click pe link-urile primite pe email.

Multumesc lui sharku pentru atentionare!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.