AVL Pro Antivirus & Security – Antivirus de top pentru Android (gratuit)

Numarul amenintarilor pentru platforma Android creste exponential cu numarul utilizatorilor sai. Virusii care pot sa-ti infecteze smartphone-ul sau tableta pot avea multe actiuni nedorite, printre care: furtul datelor personale (contacte, sms-uri, parole, note etc) sau incarcarea facturii cu multe zero-uri prin efectuarea de apeluri catre numere premium.

AV-Test.org a demarat in ianuarie anul trecut o testare periodica a principalelor produse de securitate pentru Android.
Pentru anul 2013 s-a remarcat si detasat clar ca lider un produs, anonim pentru majoritatea din voi: Antiy AVL Antivirus. El a primit distinctia de cel mai bun produs de securitate pentru Android.

L-am testat si noi intensiv pe parcursul catorva zile si impresia este una placuta. Are o detectie de top intr-adevar si pentru cei mai curiosi din fire, va detecta orice tip de adware inclus in aplicatiile Android. Din pacate, peste 70% din acestea contin o forma sau alta de reclame si veti fi poate asaltati de prea multe alerte. Dezactivati alerta si\sau detectia pentru Adware si problema se rezolva.

avl pro security

AVL Antivirus nu are un impact deosebit asupra bateriei (sub 1% dupa mai multe cicluri de incarcare) si nu consuma trafic excesiv in timpul actualizarilor.

Ceea ce il face unic in acest moment este insa functia App Analyzer, o componenta ce “va diseca” fara mila orice aplicatie instalata si iti va raporta cu acuratete ce actiuni intreprinde, ce site-uri va accesa, ce sms-uri va trimite, ce va monitoriza sau transmite din telefonul tau etc.
Este astfel o veritabila componenta de tip “detectie comportamentala”, care poate fi deosebit de utila cand detectia clasica nu a remarcat niciun pericol in vreo aplicatie instalata pe Android.

avl app analyzer

Un lucru pozitiv despre acest produs este faptul ca dezvoltatorii sunt prompti in a rezolva problemele raportate.

Cu o detectie excelenta, impact minim asupra dispozitivului Android si cu functia App Analyzer, va recomandam sa descarcati si sa testati AVL Pro Antivirus & Security, program oferit complet gratuit in magazinul Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antiy.avlpro&hl=ro

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “AVL Pro Antivirus & Security – Antivirus de top pentru Android (gratuit)”

 1. happyday

  Cu ce puzderie de articole ne-ai delectat astazi, nenea adminu’ . Cre’ ca-s peste 2. 😀

  On-topic (se pare ca asa-i la moda acum) , e bine ca mai apar solutii de securitate noi, intre care unele se misca si binisor. Andoidul pare un teren mai fertil decat Win-ul pentru noii veniti ce doresc sa-si faca produsele cunoscute.

  E cam plictisitor sa fii on-topic. Bleah. 😛

 2. Farcas Gelu Danut

  1. V-am trimis cateva e-mailuri suspecte spre analiza.
  2. O rugaminte: eu folosesc de putin timp Ubuntu, sunt un vechi utilizator Windows.
  Lumea spune ca pentru Linux nu-ti trebuie solutii de securitate (antivirus), pentru ca este imun la virusi, dar eu nu prea cred asta (nu sunt un specialist sa fie o parere avizata, este doar o parere personala).
  M-ar bucura daca faravirusi.com ar trata si securitatea pentru Linux (Ubuntu, cazul meu).
  Oricum, eu mi-am instalat Comodo Antivirus for Linux, cred ca e bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.