RestoreIT 2014 – Recupereaza sistemul de operare indiferent de motivul pentru care nu mai functioneaza (licenta GRATUITA)

restoreit gratuitDe acum nu trebuie sa-ti mai fie frica de virusi! Programul urmator te ajuta sa-ti recuperezi sistemul de operare in doar 2 minute. Bazat pe tehnologia brevetata “Advanced System Restore” de la FarStone, programul RestoreIT 2014 este creat pentru a recupera intregul PC in doar doua minute indiferent ce s-ar intampla. RestoreIT iti permite sa recuperezi instant fisierele, configuratia sistemului si intregul sistem de operare a carui imagine a fost salvata. Indiferent daca ai fost afectat de un virus, atacat de un hacker, sistemul a picat din diverse cauze, ai primit un BSOD (Blue Screen of Death), calculatorul tau este salvat. Punctele de restaurare ocupa doar 1% din spatiul de pe hard disk si RestoreIT va recupera sistemul chiar cand Windows-ul nu mai porneste. Puteti avea acest program GRATUIT printr-o promotie speciala valabila inca o zi si 20 de ore din momentul postarii: https://www.windowsdeal.com/w/farstone-restoreit-2014-discount-coupon/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “RestoreIT 2014 – Recupereaza sistemul de operare indiferent de motivul pentru care nu mai functioneaza (licenta GRATUITA)”

  1. Cosa Nostra

    Multumim mult !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.