EaseUS Todo Backup Free 6.5 – Excelenta in backup

Cea mai buna solutie pentru a evita pierderea de date cauzata de caderi de sistem, erori ale hard disk-ului sau atacuri ale virusilor este sa salvati in prealabil fisierele si intreg sistemul.

Mai putin de 20% dintre utilizatori isi fac un backup regulat al PC-ului si pierd frecvent date importante. EASEUS Todo Backup este un program gratuit de backup si recuperare a datelor, de orice fel ar fi acestea: poze, muzica, video, documente, aplicatii, etc.

easeus todo backup free

Easeus Todo Backup Free este usor de utilizat si se integreaza perfect cu Windows-ul. Dand click pe un fisier de backup Todo, acesta se va deschide ca un folder si poti naviga usor si recupera fisierele dorite. Bineinteles ca poti recupera si intreg folderul sau restaura complet continutul salvat, daca preferi aceasta optiune.

Programul este o buna alternativa la softurile costisitoare gen Acronis True Image sau Norton Ghost. Are capacitatea de a face backup complet sau incremental (salveaza doar fisierele modificate de la ultimul backup efectuat) al unei partitii sau HDD, chiar si cand fisierele sunt in uz (gratie optiunii “Hot backup”).

De asemenea poate clona o partitie sau un intreg hard disk.

easeus todo backup free

Ti-e teama ca cineva si-ar putea baga nasul in backup-ul tau? O poti cripta cu una din cele mai bune tehnologii: algoritmul de criptare 256-AES. O poti copia pe CD-uri si daca e prea mare, programul o va imparti automat in mai multe segmente.

O functie noua si interesanta este backup-ul Android pentru dispozitivul tau. Contacte, mesaje, poze si alte documente pot fi salvate fara batai de cap in calculator.

Backup-ul poate fi salvat local – pe HDD, pe un FTP sau CD\DVD.

Daca PC-ul tau nu mai porneste si ai un backup efectuat, Todo Backup are solutia: poti crea un disc bootabil de recuperare a datelor rapid si eficient.
Este probabil cel mai bun program gratuit de backup existent pe piata si merita sa-l incercati.

Daca va doriti mai mult puteti incerca un backup server oferit de acceasi companie.

Programul este compatibil Windows 8 si pentru a descarca EASEUS Todo Backup Home 6.5 accesati link-ul de mai jos: https://www.todo-backup.com/products/home/download.htm

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “EaseUS Todo Backup Free 6.5 – Excelenta in backup”

  1. JoeBlack40

    Intotdeauna am avut probleme diverse cu panarama asta de program,mai ales cand era vorba sa restaureze imaginea facuta….mult,mult mai bun pentru mine e Aomei Backupper (deasemenea free version)…plus Paragon Backup&Recovery Compact 12 (versiune dintr-o giveaway)…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.