Avira face upgrade la ‘Avira Antivirus Pro’ oferind cel mai rapid motor anti-malware

Compania de securitate Avira a anuntat recent lansarea Avira Antivirus Pro, versiune imbuntatita a aplicatiei sale de protectie profesionala care va sta la baza portofoliului de produse pentru 2015. Avira Antivirus Pro ofera fiecarui utilizator platitor cea mai buna si mai noua tehnologie anti-malware, dar si acces nelimitat la Avira Protection Cloud si la Avira URL cloud, doua dintre cele mai avansate tehnologii de detectie malware din randul companiilor de securitate globale.

Migrarea la Avira Antivirus Pro se va derula cu impact minim in randul utilizatorilor. Noul produs va fi gradual prezentat catre toti utilizatorii platitori din intreaga lume. Unul dintre produsele din seria profesionala va primi o noua denumire, astfel Avira Antivirus Suite se va numi Avira Antivirus Pro. Utilizatorii de Internet Security Suite si de Ultimate Protection Suite se vor bucura de beneficiile noului motor de securitate AV Pro, fara ca functionalitatile aplicatiei pe care o folosesc in prezent sa fie afectate.

Avira ofera cel mai rapid motor anti-malware

Odata cu lansarea noului Avira Antivirus Pro, Avira anunta  ca, in urma upgrade-ului, utilizatorii sai vor beneficia de cel mai rapid motor anti-malware din lume. Avira utilizeaza pentru prima data tehnologia xVDF (extended Virus Definition File) care permite companiei sa creasca numarul de fisiere continand semnaturi de virusi si sa optimizeze viteza de descarcare a acestor fisiere. Drept urmare:

 • Pornirea sistemului de operare va fi mai rapida
 • Fiecare update va descarca un fisier mai mic cu semnaturi de virusi
 • Se va reduce per total volumul de download VDF
 • Aplicatia va consuma mai putine resurse.

“Avira este dedicata principiului sau fundamental, acela de a proteja prietenii si familiile tuturor utilizatorilor de virusi, troieni, spyware si alte softuri periculoase care se raspandesc pe Internet,” spune Matthias Hildebrand, Avira Antivirus Pro Product Manager. “Suntem foarte hotarati sa atingem cele mai inalte standarde de excelenta in produsele noastre de securitate oferind in acelasi timp utilizatorilor o experienta tot mai buna si mai sigura in utilizarea Internetului”, adauga Hildebrand.

Link-uri utile:

 • Avira Antivirus Pro poate fi descarcat de aici: https://www.avira.com/en/avira-antivirus-pro . Pentru achizitionarea licentelor trebuie sa contactati partenerii comerciali ai Avira din tara. In Romania, distribuitorul principal al licentelor Avira este compania GECAD NET.
 • Intrati in comunitatea Avira de pe Facebook: www.facebook.com/avira

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Avira face upgrade la ‘Avira Antivirus Pro’ oferind cel mai rapid motor anti-malware”

 1. Catalin-Cristian

  Este in faza de testare adic asa –
  https://www.imagebam.com/image/e96f71337531411

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.