Ce sunt virusii?

Virusul de calculator este un program care se poate multiplica si raspandi de la un calculator la celalalt. Termenul de virus este asociat in mod eronat si altor tipuri de malware, precum  programele adware si spyware care nu au insa abilitatea de a sa se multiplica.

Un virus real este cel care se poate raspandi de la un calculator la celalalt (sub o anumita forma de cod executabil) atunci cand a fost transferat pe alt computer;  de exemplu atunci cand un utilizator trimite unei persoane un fisier virusat prin intermediul internetului , sau atunci cand se transfera de pe dispozitive externe (CD, DVD  sau stick-uri) pe calculator.

Malware (prescurtarea de la malicious software ce semnifica un program rau intentionat) poate fi alcatuit dintr-un cod,script sau continut activ cu scopul de a intrerupe,interzice sau a obtine accesul la informatii ce duc la violarea intimitatii sau exploatarii dumneavoastra.

Cu ce te poate ajuta echipa PC Laptop?

Echipa PC Laptop este alcatuita din personal specializat in eliminarea virusilor si a fisierelor de tip malware, dar si instalarea unui anti-virus pentru a preveni infectarea din nou a sistemului de operare.

Cat timp dureaza?

Durata interventiei dureaza infunctie de cat de virusat este HDD-ul dumneavoastra. De regula din momentul in care laptopul a ajuns la sediu, putem elimina toate infectiile si inapoia in doar 1 zi lucratoare. Daca apar si alte problem, vom suna clientul sa-l informam. Scopul nostru este de a devirusa laptopul intr-un timp cat mai scurt dar sa oferim de asemenea servicii de cea mai inalta calitate fara a lasa nici o urma de fisier infectat.

Cat va costa?

Dupa devirusare suntem convinsi de abilitatea noastra de a va face laptopul sa ruleze la cele mai inalte performante. Pe langa devirusare, optimizam proprietatile sistemului, verificam daca se poate face un upgrade la memorii si alte eventuale probleme.

Echipa PC Laptop va efectua devirusarea si elimina toate problemele software la cel mai avantajos pret de pe piata. Asa ca pentru orice problema legata de reparatia laptopului sau devirusarea calculatorului sunati la 0721049875 / 0763644629 / 0755318503 pentru cea mai buna oferta de devirusare.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Ce sunt virusii?”

 1. Stefan

  bun ! recomand tuturor celor care se confrunta cu virusii

 2. virus2009

  Pai vedeti stimati cosateni de ce se tot promoveaza Windows , sa tot scoateti bani din buzunare dragii mosului.

  De la acest post , diverse jocuri, programe, nu mai zic de softuriel AV.

  Un exemplu clar: https://www.faravirusi.com/2013/12/19/despre-virusii-anului-2013-si-de-ce-sa-ne-ferim-in-2014-cu-bogdan-botezatu-de-la-bitdefender

  Sa pomenit de toate sistemele ,unde exista posibilitatea de a cumpara 0 licenta, numai despre ceva nu sa pomenit si multi evita, ramine sa va amintiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.