Your Account Is Frozen Per Our Compliance department – atac phishing asupra clientilor Amazon.com

Se propaga chiar in acest moment un email compromitator ce doreste sa fure datele de logare ale clientilor amazon.com. Este folosita tehnica phishing, si anume email-ul pare autentic, link-ul este in schimb unul fals, dar site-ul de destinatie este identic cu cel original.

phishing amazon.com

Continutul mesajului primit de victime este sub forma unei poze, link-ul directionand spre: https://q.gs/7728594/i1 si apoi https://support-amazon220128024.azurewebsites.net/.

Vi se vor solicita email-ul si parola pentru a accesa contul amazon.com si a-l debloca. In schimb, veti pierde datele respective si atacatorii vor putea face comenzi in numele d-voastra si chiar utiliza cardul salvat pe site-ul magazinului online.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Your Account Is Frozen Per Our Compliance department – atac phishing asupra clientilor Amazon.com”

  1. Commax

    Asta cu Frozen per our compliance department e tare de tot, nu am mai auzit pana acum o astfel de formulare. Sper sa nu ajunga si la mine caci am cont la Amazon. N-am dat niciodata curs unei astfel de atentionari pentru ca ma uit intotdeauna la URL-ul de destinatie. E usor deci sa triez mesajele normale de phishing din-astea.

  2. Fărcaş Gelu Dănuţ

    Mi se pare ca s-au inmultit in ultimul timp astfel de tentative, eu primesc o droaie, mai trimit si la faravirusi.com cateva dintre ele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.