Glary Utilities Pro 5 – licenta GRATUITA pe viata

Glary Utilities Pro 5 – o arma precum un cutit elvetian in materie de optimizare a sistemelor, potrivit atat pentru incepatori cat si pentru utilizatorii experimentati. Glary Utilities Pro ofera numeroase intrumente de sistem, puternice si usor de folosit, pentru a repara, a accelera si a proteja computerul dvs.

Va permite sa stergeti fisiere de sistem alterate, dar si registrii invalizi sau istoricul accesarilor la internet. Puteti administra si sterge suplimentele navigatorului, poate analiza uzura spatiului discului si poate gasi fisierele duplicate. Puteti deasemenea sa vizualizati si sa administrati extensiile shell instalate, sa criptati fisierele pentru acces si utilizare neautorizata, sa impartiti fisiere mari intr-unele mai mici si mai usor de manevrat pentru ca apoi sa le reuniti.

glary utilities pro gratuit

Mai mult, Glary Utilities Pro include optiuni de optimizare a memoriei, poate sa gaseasca, sa repare sau sa inlature scurtaturile Windows alterate, sa administreze programe care pornesc o data cu Windows-ul si sa dezinstaleze programe. Alte caracteristici includ gasirea in siguranta a fisierelor, un sistem de gasire a directoarelor goale si multe altele.

Caracteristicile Glary Utilities Pro:

* Monitorizare automata si periodica;
* Optimizeaza, curata si mareste viteza sistemului Windows;
* Va protejeaza intimitatea si securitatea sistemului
* Blocheaza spyware, troiani, adware, etc.;
* O interfata simpla, rapida si prietenoasa
* Utilitati cuprinzatoare pentru a mari viteza computerului dvs.
* Suport Windows 7 si 8

Programul poate fi descarcat si utilizat GRATUIT urmand link-ul de mai jos: https://easeus.benchmarkmails26.com/c/v?e=28C921&c=1831C

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Glary Utilities Pro 5 – licenta GRATUITA pe viata”

  1. stanly7

    Multumesc.

  2. Commax

    Licenta gratuita pe viata e chiar mai bine decat oferta cu nelimitate de la operatorii mobili. Dar daca licenta gratuita face pe oricine sa-si doreasca, particula pe piata ii va pune pe multi in expectativa. Atat pentru ca e neobisnuit, cat si pentru ca se vor intreba daca acest pe viata nu inseamna cumva pe durata vietii firmei respective. Care se poate intrerupe oricand.

  3. Vasilica

    Stergeti ofertele expirate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.